Abonamentul pentru publicația noastră vă oferă accesul la versiunea săptămânală tiparită a revistei și la varianta online, unde veți regăsi același conținut.

Abonandu-vă, prin plata online folosind butoanele de plată sau prin virament bancar, veți avea acces la toate edițiile revistei de la apariția acesteia și până în prezent, pentru perioada aleasă de dvs.

Navigând ca vizitator sau creîndu-vă un cont de utilizator cu nivelul gratis veți avea acces la toate edițiile revistei, dar mai puțin la ultimele 4 numere apărute. În schimb, dacă vă veți crea un cont de utilizator, veți putea comenta la articole și, atunci când vă decideți, veți putea plăti online, pentru una dintre perioadele prezentate în pagina de abonamete și pentru a vă debloca accesul la ultimele 4 ediții ale revistei.

Deoarece revista are o apariție săptămânală se va trimite prin Poșta Română în fiecare zi de miercuri, începând cu săptămâna imediat urmatoare efectuării plații.

Accesul pentru contul de membru al revistei online va fi trimis în email-ul dvs si vă veți putea autentifica începând cu săptămâna imediat urmatoare efectuării plații.

Sumele plătite online sau prin virament bancar nu se returnează.

Înainte de efectuarea oricarei plăți, online sau virament bancar, vă rugăm să vă înregistrați datele intr-un cont de utilizator, apoi să efectuați plata.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Pentru plata cu cardul, plata va aparea pe extrasul de card cu numele de semnedeintrebare.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzactiile se fac in Ron (leu nou). Daca aveti cardul in alta valuta, banca dvs. va face conversia.

Abonament pentru o lună

Accesul la ediția online
Ron 20 o lună
 • Accesul la revistă în online
 •  

Abonament pentru 3 luni

Accesul la ediția online
Ron 50 3 luni
 • Accesul la revistă în online
 •  

Abonament pentru 6 luni

Accesul la ediția online
Ron 90 6 luni
 • Accesul la revistă în online
 •  

Pentru abonare la publicația săptămânală, prin virament bancar, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

 1. Trimiteți o cerere pe adresa de email:

office@semnedeintrebare.ro

în care specificați perioada de abonare și datele abonatului: nume/prenume (date firmă dacă este cazul – CUI, adresa), date de contact : număr de telefon, email.

 1. Achitați prețul abonamentului pentru perioadele de 1 luna, 3 luni sau 6 luni (toate taxele incluse, firmă neplătitoare de TVA), în contul societății DOAMNE AJUTĂ MEDIA PRODUCTIONS SRL deschis la: 
  BANCA TRANSILVANIA.

CONT IBAN: RO55BTRLRONCRT0517660701

cu specificația: ABONAMENT PUBLICAȚIA SEMNE DE ÎNTREBARE – PERIOADA X LUNI

  1. Trimiteți pe adresa de e-mail office@semnedeintrebare.ro: OP-ul scanat sau confirmarea plății.
  2. Factura pentru abonament se va trimite prin poștă, odată cu primul număr contractat.
  3. Revista se va trimite prin Poșta Română în fiecare zi de miercuri, începând cu săptămâna imediat urmatoare efectuării plații.
  4. Accesul pentru contul de membru al revistei online va fi trimis în email-ul dvs si vă veți putea autentifica începând cu săptămâna imediat urmatoare efectuării plații.
  5. Costurile trimiterilor poștale sunt suportate de către noi.

Mulțumim pentru fidelitate!