Cum mai aruncă madam Badea banii pe consultanță

Nu mai există dom’le nimic pe lumea asta, pe care să-l facă o Primărie, și la care să nu se lipească niște unii care să consulte, să dea un sfat, o indicație, ceva. Pur și simplu nu se mai poate face nimic fără ca niște „consultanți” să vină și să-i ia pacientului banii din buzunar pentru „serviciile prestate”. Iar în cazul ăsta pacientul se numește Primăria Aiud. Un pacient ascultător, mai ales cu consultanții prieteni, că doar știe doamna Badea ce face. Mai ales atunci când face achiziții directe, că doar astea-s mama succesului în afaceri. Ce-ați fi vrut, până la urmă? Ce, la medic când mergi faci licitație? Sau a auzit cineva să organizeze concurs de dat „atenții”? Și-apoi ce, să facă ei așa, fără consultanți?

Să vă explicăm, pe scurt. Primăria Aiud are un proiect prin care urmează să fie reabilitat Colegiul Tehnic din oraș. Numai că, ce să vezi, nu-s oamenii capabili să reabiliteze așa, fără să fie consultați. Mă rog, fără să plătească niște bani pentru consultanță. Că e acolo, la proiect.

Așa că, pe data de 28 februarie, Primăria doamnei Badea face o sumară achiziție directă, de doar 100.000 de lei, pentru astfel de servicii de consultanță. Scurt, rapid, sumă rotundă. Banii ajung la SC Creativia Excellence SRL din Alba Iulia, o firmă a unei doamne Claudia. Iar firma asta chiar a fost o chestie super creativă, căci a fost înființată fix în vara anului trecut, în mijlocul pandemiei. Cu ce scop? Păi, uite, fix cu scopul de a încasa astfel de contracte.

Bașca, legătura e una mult mai interesantă, dar vă zicem noi data viitoare cine e doamna Claudia, cine e soțul și, mai ales, care e legătura cu partidul, cu banii europeni și alte cele. Că e o poveste frumoasă. Așa de frumoasă că, vorba aia, mai că ne bucurăm că au dat doamna Badea și Primăria Aiud banii ăștia, fără de care nu puteau reabilita liceul ăla.

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile