CURTEA DE PONTURI – Săptămâna 11

  • de

Iată, în sfârșit avem Primar! Cu toate că a trecut la un partid dușman, tov. Gabriel Pleșa nu a uitat deprinderile partidului în care s-a format și, cu pornire proletară, încă din primele zile ale noului său mandat, a pus la cale noi și răsunătoare succesuri ale administrației. Două locuri de joacă au fost vopsite și amenajate, astfel ca întreg colectivul de oameni ai muncii să resimtă efectele noului drum către bunăstare.

În fiecare om al muncii există un Florin Roman! Există un Florin în omul care-i scrie laudele, așa cum există un Florin Roman în oamenii care-și asumă mesajele scrise de cel care scrie în numele lui Florin Roman. Toți oamenii muncii din instituțiile publice, că vorbim despre directori de spitale sau de cine știe ce deconcentrate, cu toții trudesc spre mărirea și recunoașterea caracterului nobil care este Florin Roman, singurul om care poate înfăptui idealurile milenare ale acestui județ.

Niciuna dintre coroanele depuse la statuia lui Mihai Viteazul n-a fost mai semeață decât aceea depusă de Florin Claudiu Roman! Realizată cu deosebită migală, cu flori alese și cu multă dibăcie, oamenii muncii au confecționat o deosebită lucrare, care se ridică la înaltul nivel de prețuire pe care doar tov.  Florin Claudiu îl demonstrează zi de zi și clipă de clipă față de înaintașii patriei!

După luni de zile în care cazurile de Covid au rămas la un nivel foarte scăzut, simplul anunț al unei noi candidaturi a tov. Florin Claudiu Roman a impulsionat activitatea DSP Alba și a Spitalului Județean, care în ultimele zile a raportat depășiri cu până la 200% a recoltei de sars-cov-2 pe cap de vită furajată. Datorită necontenitelor eforturi pe care conducerea partidului, în frunte cu tov. Claudiu Florin Roman, o depune, am reușit să ajungem din urmă și să depășim chiar țări industrializate precum Anglia, Franța, Germania sau Italia. Ca urmare a acestor rezultate, o delegație din Lombardia este așteptată să efectueze o vizită de lucru, pentru a înțelege mai bine și a prelua din deprinderile tov. Florin Claudiu, spre a le pune apoi în aplicare, astfel ca toți oamenii muncii ai planetei să se poată bucura.

În ciuda vicisitudinilor și a faptului că diverse elemente nocive au intervenit în bunul mers al treburilor interne de partid și stat, datorită eforturilor necontenite pe care tov. Mircea H le-a depus, PARTIDUL va avea totuși un viceprimar. Chiar dacă acesta nu va mai fi Voicu P, care dând dovadă de sacrificiu pentru bunăstarea  oamenilor a renunțat la oportunitatea unui nou mandat, Partidul va avea grijă ca bunul mers al comunității să fie asigurat, iar Alba Iulia își va continua neabătută drumul către bunăstare și progres pe toate liniile și în toate direcțiile de dezvoltare.

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile