CURTEA DE PONTURI – Săptămâna 1

  • de

Primăria Alba Iulia a început să bage bani în sport. Senzațional, gen! Așa,
deodată, subit, i-a prins iubirea pentru sportul rege și, după o sumară ședință extraordinară, au transferat vreo 400.000 de lei către FC Unirea. Vă dați seama? Nu e de la campanie sau ceva, că e o chestie normală să dai bani la echipa fanion al orașului. Mai ales că de mai bine de zece ani administrația n-a mai scăpat un leu pentru fotbal. Asta de când cu acel vechi dosar, în care, până să-i scoată justiția basma curată, au stat cu sechestru asigu- rator pe averi. Că de prin vremea aia s-au jurat toți șefii de la partid că nu se mai ating de fotbal. Iată, însă, că disperarea după voturi produce miracole financiare pentru sport. Acum, însă, treaba nasoa- lă e alta. Că au dat ei banii ăștia la club, însă cei de la club nu prea au ce face cu ei. Mă rog, nu că n-au ce face, că ar putea să cumpere mingi și tricouri de toți banii.
Însă nu-i pot folosi la ce au ei nevoie, adi- că la salarii și indemnizații pentru antre- nori și jucători. Și asta chiar dacă le-au dat celor din Primărie modelul de contract, cu copy/paste, prin care Primăria Sibiu dă bani la FC Hermanstadt. Prin urmare, i-o fi apucat pe cei din Primărie iubirea pen- tru fotbal, însă suflă și în caimacul contractelor când vine vorba de dat banii.

Dacă tot a acceptat Dumitrel candi- datura lui Paul Voicu așa, doar pe vorba și cuvântul lui Hava, fără sondaje și competiție și toate cele, marele șef de la Județ și-a plasat niște omuleți acolo, în „echipa” lui Paul. Practic, a primit Voicu ok-ul pentru candidatură și chiar susținerea lui Dumitrel, dar nu e moca. Lista, ca de altfel și candidatura, a fost făcută tot așa, prin decret de boss. Așa se face că, spre exemplu, Ionuț Fulea și Marius Filimon, doi oameni percepuți ca fiind parte din gașca Dumitrel, au ajuns să ocupe locurile fruntașe pe listă. Ba chiar, cei doi au fost nominalizați drept viitori viceprimari, în cazul în care PNL ia tot, ca acum 4 ani. Nici măcar Raul Tudorașcu, care l-a susținut pe Voicu cu fiecare celulă din corpul lui atletic, nu mai pupă viceprimărit. Și asta pentru
că, indiferent ce se întâmplă la alegerile din toamnă, dacă iese sau nu Paul Voicu, Dumitrel are planuri mari pentru 2024. Adică, umblă vorba cum că distinsul Ma- rius Filimon are să fie candidatul, alesul, pentru anul de grație 2024. Cum adică cine e Marius Filimon? E un băiat!

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile