Fornetti Sandu, cercetător în arta aluatului, citește planetele pentru tine.

  • de

Marte este, desigur, în retrograd. Asta nu înseamnă că bolta cerșească nu ascunde noi și noi surprize pentru tine. Urmează o săptămână cum n-a mai fost niciuna până acum. Are să fie cumva, că niciodată n-a fost să nu fie cumva. Trebuie să fii cu băgare de seamă și să asculți sfaturile planetelor. Există pericole la orice pas, așa că atenție mare la neatenție.

Berbec. Astrele se aliniază și îți surâd. Ești optimist peste măsură. Acum e timpul să pui în aplicare toate acele planuri pe care le-ai făcut pentru 1 ianuarie. Poți chiar începe să mergi la sală, să joci sport. Bine, nu neapărat acum, acum. De mâine. Sau mai bine de luni.

Taur. În aceste zile e bine să ai grijă de tine și să fii atent la problemele de sănătate. Măcar de astea poți să te îngrijești, că de problema banilor n-ai cum să schimbi faptul că ești sărac.

Gemeni. Nu trebuie să te lași descumpănit de faptul că planurile tale pentru anul acesta nu s-au împlinit încă. E abia începutul anului, așa că poți oricând să faci alte planuri. Sau chiar mai bine, să nu faci deloc planuri și atunci au să îți iasă toate.

Rac. Următoarea perioadă stă sub semnul armoniei în familie. Simți nevoia să împarți tot ceea ce ai cu persoana iubită, chiar și nevoile. Mai puțin nevoile ei, că de astea chiar nu aveai nevoie ca să începi anul.

Leu. Te simți extrem de motivat și atmosfera de la locul de muncă e una excelentă pentru a-ți crește productivitatea. Cu excepția banilor, toate merg bine la locul de muncă.

Fecioară. Spiritul tău antreprenorial se face resimțit în această perioadă. Ești motivat și încrezător în forțele tale. Ai idei multe însă, din păcate, cum deseori se întâmplă în viață, tot ce îți lipsește e un milion de euro, cu care să începi.

Balanță. Ai probleme mari în a-ți gestiona timpul. Din punct de vedere sentimental, stai destul de prost cu banii. Măcar la serviciu e bine, că încă e o perioadă în care există șansa șomajului tehnic.

Scorpion. Până acum ai reușit să te ții de toate planurile pe care ți le-ai făcut la final de an. Sunt deja aproape 20 de zile de când n-ai mai băut. Dacă ai reușit să nu bei nici nopțile, ar fi cu adevărat ceva.

Săgetător. Urmează o săptămână banală, ceea ce te face extrem de optimist. A trecut atât de mult timp de când ai avut parte de o săptămână banală încât ai dubii dacă o să îți dai seama că e banală sau nu.

Capricorn. Te așteaptă o săptămână plină de evenimente și decizii importante. Atât de importante încât îți e teamă să iei decizia greșită, așa că o să amâni totul pe săptămâna următoare. Asta e decizia corectă.

Vărsător. Situația financiară îți dă bătăi de cap. La cât de bine stai cu economiile, parcă n-ar fi chiar inacceptabil ca toate restricțiile să se mențină până pe la toamnă, ca să ai un motiv bun de anulat vacanțe, concedii și cumpărături.

Pești. Resimți din plin oboseala sărbătorilor și parcă ai nevoie de o pauză. Să nu faci nimic atâta vreme nu-i lucru ușor și la îndemâna oricui. Și-apoi, de ce n-ai începe anul cu o binemeritată pauză?

Rinocerb. Tot ceea ce ți-ai dorit vreodată are să devină realitate. Anul acesta e unul excepțional de bun, însă cel mai probabil prin comparație cu următorul. Nici nu ai să știi când toate lucrurile bune ți se vor fi întâmplat. Abia la anul îți vei da sema.

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile