HOROSCOP – Săptămâna 1

  • de

Tanti Aglaia Curdefier, tămăduitoare și astrolog, citește bolta cerșească pentru tine

Se anunță o săptămână extrem de interesantă, cu Marte în retrograd și Venus fugită în casa a 7-a, a banilor de campanie. Astrele se vor alinia,  în formulă de 1-4-4-2 sau chiar 1-3- 4-3, în funcție de niște chestii. Unii vor pleca la serviciu, în timp ce alții vor pleca în vacanță, la mare sau la munte, în funcție de cum se mișcă Uranus. Dar probabil la țară, la rude.

Va fi o săptămână interesantă. Sau va fi cumva, că niciodată n-a fost să nu fie cumva.

BERBEC. Vei primi un telefon de la un prieten. Nu răspunde, că te sună să-ți ceară banii înapoi. Banii sunt o problemă pentru tine.

TAUR. Te așteaptă o bucurie la ceas de seară. Din păcate, dimineața trebuie să mergi la muncă. Banii sunt o problemă pentru tine.

GEMENI. Simți că îți lipsește fericirea. Din păcate, nu știi cum arată ea și oricum n-au crescut pensiile. Banii sunt o problemă săptămâna asta.

RAC. Urmează să pleci în vacanță. E o vacanță la rudele de la țară, unde ai să muncești mai mult decât la serviciu. Oricum n-ai bani de mers la mare.

LEU. Este posibil să apară probleme de sănătate. Asta îți mai lipsea, să te mai și îmbolnăvești, că sărac ești deja.

FECIOARĂ. Va apărea o neînțelegere în familie. O rudă apropiată sau îndepărtată, de gradul I, II sau III, sau chiar o rudă prin alianță, are să îți reproșeze ceva. E din cauza banilor.

BALANȚĂ. Eforturile depuse la locul de muncă îți vor fi răsplătite cu vârf și îndesat. De îndată ce îți vei găsi un loc de muncă.

SCORPION. Este o săptămână potrivită pentru a face curățenie. Sau să te odihnești. Sau să te apuci de ceva nou. Sau să iei legătura cu un fost partener. Sau să mergi la cumpărături. Nu, la cumpărături nu, că n-ai bani.

SĂGETĂTOR. Naivii săgetător vor avea parte de o săptămână cu multe surprize. Planurile făcute în urmă cu ceva vreme se vor materializa în eșec, însă asta nu va face decât să deschidă o poartă către noi planuri.

CAPRICORN. Se întrevede o cheltuială. Poate că e plata regiei. Poate că vine factura la gaz. Sau la apă. Sau pur și simplu o să îți faci de cap și o să mergi până la magazin după pâine. Sau ai respirat mai mult și acum aștepți factura de la stat.

VĂRSĂTOR. Săptămâna asta e una de relaxare. O să mergi la piscină. La SPA. O să mergi la cumpărături. La masaj. O să îți iei ceva frumos. Din păcate, e deja duminică și săptămâna e gata. Puteai și tu să citești textul ăsta de luni.

PEȘTI. Se anunță o petrecere cu băutură și distracție și muzică. E un loc cum n-ai mai văzut, cu bazin și chelneri și muzicanți și tot ce ți-ai dorit vreodată. Din păcate, nu te-a invitat nimeni, așa că o să stai acasă. E bine și acasă. Fii pozitiv, puteai fi la socri.

RINOCERB. Se poate să le faci o surpriză copiilor, care vor la piscină. Din păcate, n-ai copii. Și n-ai nici piscină. Și nici măcar gagică n-ai. Și are să îți pice și internetul, chiar înainte să se ia curentul.

Doamna Aglaia

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile