HOROSCOP – Săptămâna 10

  • de

Fornetti Sandu, dispecer interstelar și doctor în părerologie, citește planetele pentru tine

Închideți ochii și imaginați-vă un loc superb, cu mult soare, cu o plajă cu cel mai fin nisip și o mare de un albastru sublim. De fapt, nu închideți ochii, pentru că o să vă fie greu să citiți aici. Așadar, imaginați-vă că închideți ochii și vă imaginați că planetele joacă toate în favoarea voastră. Marte e în retrograd, desigur.

BERBEC. Nici ție nu-ți vine să crezi de ce ești capabil. Reușești să fii treaz lumină și atunci când dormi. Mai ales atunci când dormi. Pentru că doar atunci când dormi nu bei și, prin urmare, ești treaz lumină.

TAUR. Venus face conjuncție cu Mercur și își continuă drumul în casa banilor. Cum însă și planetele au început să poarte mască, Venus face de fapt conjuncție cu Jupiter, astfel că planurile legate de bani nu se leagă. Atenție la neatenție!

GEMENI. Se simte spiritul sărbătorilor, iar evoluția pandemiei îți dă speranțe. În sfârșit ai o justificare solidă pentru faptul că nu vei pleca nici iarna asta în concediu. Ai putea chiar face o economie de bani, dacă ai avea din ce.

RAC. Acel ceva din interiorul tău, care în mod normal îți dădea o senzație de bine și confort, pare că a dispărut. Nu e neapărat cazul să te apuci de băut în mijlocul săptămânii. Pe de altă parte, de ce nu?

LEU. Trebuie să îți înfrângi teama de a deschide cutia poștală. Ești dispus să riști și să verifici. Sunt șanse mari ca acolo să fie niște pliante electorale și nu acele facturi care, lună de lună, îți creează anxietate.

FECIOARĂ. Planurile tale sunt date peste cap. De fapt, planurile tale au fost date peste cap de atât de multe ori în ultima vreme încât ai putea să le înscrii la gimnastică. Sau la circ, depinde doar de tine și de planurile tale. Sau ai putea să încetezi să mai faci planuri.

BALANȚĂ. Pe plan personal nu-ți merge foarte bine. Pe de altă parte, pe plan profesional o duci chiar mai rău. Ești, se poate spune, o persoană extrem de echilibrată. Ține-o tot așa!

SCORPION. Luptele interioare nu-ți dau pace. Ai vrea să ieși din casă, să scoți luptele tale interioare în parc ori la vreo terasă, însă din cauza pandemiei trebuie să stai pe curul tău. Cândva are să fie bine, nu e clar când. Fii răbdător.

SĂGETĂTOR. Planurile tale sentimentale par din ce în ce mai realizabile. Pe măsură ce renunți la așteptări, ba chiar și la planuri.

CAPRICORN. Situația financiară te îngrijorează. Pe de altă parte, de când cu pandemia și interzicerea pelerinajelor, întreaga industrie producătoare de racle pentru moaște e în colaps. La asta nu te-ai gândit, nu?

VĂRSĂTOR. Anumite idei ale tale, deși sunt foarte bune, nu par să fie bine primite. Pe cine crezi că interesează un aparat de tăiat pătrunjelul în opt părți egale, dintr-o singură lovitură? Ce, nu poți fierbe pătrunjelul întreg?

PEȘTI. Situația ta financiară se agravează. Sau se stabilizează. Dacă n-ai mai nimic în conturi, până la urmă totul e o problemă de optică.

RINOCERB. Oare termenul de „fast food” vine de la faptul că mâncarea e gătită repede, ceea ce e cam aiurea, că știi și tu cât durează până să îți vină comanda, sau mai degrabă de la faptul că mănânci tu repede ceea ce ai comandat?

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile