HOROSCOP – Săptămâna 11

  • de

Tovarășul Vladimir Astrologelu, director al institutului de cercetări și mișcări ale planetelor, vă planifică următorul horoscop

Dragi tovarăși și oameni ai muncii, prin bunăvoința Partidului și cu largul concurs al tovarășului Președinte al Comitetului Central al Consiliului Popular Județean Alba, astrele s-au aliniat în linie perfectă, respectând întocmai principiile societății multilateral dezvoltate și planul de dezvoltare cultural profesională stabilit de Partid pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC. Respectă linia trasată de partid și indicațiile domnului Florin R. Viitorul sună bine iar dacă respecți întocmai directiva de vot, vei cunoaște mari realizări pe toate domeniile de dezvoltare profesională și culturală și personală și socială.

TAUR. Acum că holdele sunt culese iar recolta este una îndestulătoare, e timpul să îți dezvolți spiritul patriotic prin lectură de specialitate. Nu te lăsa pradă materialismului vulgar și influențelor nefaste ale elementelor care vor să destabilizeze societatea noastră.

GEMENI. Mașinile și uneltele tre- buie puse în folosul oamenilor muncii. Mijloacele de producție sunt și trebuie să rămână în mâna poporului. Duci o luptă continuă pentru a păstra valorile sociale. Nu întina idealurile sociale prin dorința nefastă de a deține bunuri de import.

RAC. Pericolele culturii decadente te pândesc la tot pasul. Caută să urmezi calea cea dreaptă în armonia socială și în unitatea oamenilor muncii, către un destin luminos.

LEU. Te simți tot mai asaltat de propaganda nepenelistă promovată de agenturili străine, care vor să-și înfigă ghearele în avuția statului, atât de bine administrată de partid. Rămâi vigilent!

FECIOARĂ. Drumul către fericirea personală e același cu drumul pe care societatea noastră, în totalitatea ei, formată din toți oamenii muncii, îl parcurge spre îndeplinirea planurilor și idealurilor, în conformitate cu planurile și idealurile liderului nostru iubit, Mircea H.

BALANȚĂ. Chiar dacă starea de sănătate și cea financiară îți dau de gândit, trebuie să te încrezi în spusele liderilor noștri politici! Împreună, alături de partid, vom trece peste toate. Vom ajunge din urmă vestul decadent și-l vom depăși triumfal!

SCORPION. Starea ta de sănătate este bună, chiar dacă nu te simți bine. Citește cu atenție fiecare declarație a domnului președinte Ion D. Cuvintele sale sunt medicament pentru trup și suflet!

SĂGETĂTOR. În ciuda unor probleme cu care te confrunți în sânul familiei, nu uita că partidul este și el familia ta. Înarmează-te cu încredere și credință în partid, fii pregătit de vot și totul va fi bine!

CAPRICORN. Scopul partidului este bunăstarea ta! Nu fi supărat că nu îți este încă bine. Dacă ți-ar fi, n-ar mai avea partidul un scop. Iar asta ți-ar produce și mai mare supărare.

VĂRSĂTOR. Limba română este o ființă vie care trăiește în cuvintele duios exprimate de către fiecare ilustru conducător al partidului. Ea se reinventează cu fiecare mesaj adresat cetățenilor patriei. Încrede-te în ce spun liderii de partid și nu cerceta!

PEȘTI. Nobilele idealuri ale societății multilateral dezvoltate, care încă sunt înfrânate de elemente ostile orânduirii stabilite de partid, îți creează o stare de teamă și nesiguranță. Fii pregătit să alegi calea dezvoltării, bătătorită de partid, pe 6 decembrie!

RINOCERB. Dacă liberalismul presupune o competiție politică, dar partidul liberal vrea să fie singurul partid, înseamnă că trăim un penelism iar lupta politică se vrea, în fapt, o luptă permanentă cu sinele?

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile