HOROSCOP – Săptămâna 15

  • de

Trebuci Aladin, numerolog și expert în dansul stelelor, citește planetele pentru tine.

Săptămâna care urmează are să fie una bună sau mai puțin bună. Jupiter și Venus ies din carantină și se apropie de casa a patra, a tăiatului de porc. Marte rămâne, desigur, în retrograd, semn că starea de alertă se menține, cel puțin formal, în ciuda mirosului de cârnați prăjiți. Urmează o săptămână plină de emoție.

BERBEC. Te așteaptă o săptămână plină de evenimente pe care cu greu reușești să le înțelegi. Te vei simți de parcă citești eticheta unui produs care conține silimarină. Ce naiba și știe silimariana aia să facă?

TAUR. Situația ta financiară se păstrează la un nivel excelent. Sau execrabil, depinde cum era săptămâna trecută. E totuși bine că ai scos din ecuație planurile de revelion. Dacă se mai bagă carantină și de Crăciun, te-ai scos.

GEMENI. Campania electorală îți creează o senzație de greață. Fiecare mesaj pe care-l auzi din gura politicienilor duhnește a ipocrizie și minciună. Pe de altă parte, încă îți păstrezi mirosul și gustul, semn că n-ai covid.

RAC. Vei fi nevoit să te concentrezi mai mult pe ceea ce îți dorești. Și, după ce te-ai concentrat maxim și nu iese, poate e cazul să te concentrezi și mai mult pe ideea de a-ți dori altceva.

LEU. Vizita unor rude din altă localitate îți provoacă bătăi de cap. Te gândești că trebuie să faci curățenie, ordine, să gătești, să toate cele. După care îți aduci aminte că e pandemie. Uite, e și bună pandemia asta la ceva.

FECIOARĂ. E bine să eviți să iei decizii importante. Încearcă să te bazezi pe intuiție, iar dacă iese bine zi merci. Dacă nu iese bine, fă ca Președintele, dă și tu vina pe cineva de care nu-ți place.

BALANȚĂ. Se anunță o săptămână extrem de complicată, în care ești pus în fața unor alegeri extrem de complicate. Și, dat fiind că ești genul de om care se ghidează după hososcop, ai să alegi greșit. Nu-ți fă însă griji, toți care merg la vot aleg greșit, căci n-au ce alege.

SCORPION. Ai gânduri multe și te consumi cu fel și fel de probleme existențiale. Oare mâncarea fast-food e numită așa din cauză că durează puțin să fie gătit sau că durează și mai puțin din momentul în care o cumperi și până să nu mai fie mâncabilă?

SĂGETĂTOR. Apetitul tău pentru lucruri noi te surprinde și pe tine. Simți că ești în continuă dezvoltare. Cu cât ai ceva mai important și urgent de făcut, cu atât găsești mai repede timp pentru lucruri despre care nu aveai idee și nu te interesau până acum.

CAPRICORN. În sfârșit, luna cadourilor! Iuhuu! Mă rog, nu e atât luna cadourilor cât mai degrabă luna cumpărăturilor, să fim serioși. Pe de altă parte, recunoaște, niciodată nu te-ai bucurat când ai primit șosete noi, așa cum o faci acum.

VĂRSĂTOR. Urmează o perioadă cu multe dileme. Cum se face că lucrurile se complică în momentul în care te ridici din pat dar nu se rezolvă dacă dormi toată ziua?

PEȘTI. Ești plin de emoție și simți cum te cuprinde spiritul sărbătorilor. Pardon, am vrut să zic că ai chef de ieșit la băute. Da, asta era, ai chef să ieși la băute cu prietenii.

RINOCERB. Dacă termenul de garanție al unei autostrăzi noi este de cinci ani, iar ea trebuia să fie gata în 2005, oare de ce ne mai mirăm în 2020, la inaugurare, că e gata stricat? Și dacă există suflete pereche, e oare posibil să existe și suflete în grup, în linie sau în serie?

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile