HOROSCOP – Săptămâna 16

Fornetti Sandu, vizionar și ghicitor în stele, citește planetele pentru tine.

Dragi pasionați de bolta cerșească, ur- mează o săptămână minunată. Acum că avem un nou Parlament, toate proble- mele noastre și-au găsit rezolvare. Vacile vor cânta, albinele vor dansa, iar în țară va curge lapte și miere. Poți chiar să împodobești bradul și să aștepți să pui ceva sub el.

Berbec. Trăiești clipe de nostal- gie și panică. Îți aduci aminte cu drag de vremurile când Moș Crăciun nu exista, dar primeai cadouri, în timp ce acum tu ești cel care trebuie să joace rolul ăsta. Iar asta se transformă într-o panică financiară.

 

Taur. Din punct de vedere sen- timental lucrurile merg brici. E foarte bine să n-ai așteptări, căci în lipsa lor nu apar nici dezamăgirile. Ești însă o persoană puternică și poți să te dezamăgești și singur.

 

Gemeni. După o perioadă grea, în care ai fost invadat de promisiunile altora, care nu se vor îndeplini ni- ciodată, urmează câteva zile de calm și liniște. Nu-ți face însă probleme, pro- misiunile vor continua.

 

Rac. Lucrurile tind să se stabilize- ze din punct de vedere financiar. Chiar dacă o să termini anul pe zero, tot e bine. Puteai să ai datorii. De fapt, probabil ai. Dar puteai să ai și mai multe datorii, deci tot e bine, nu?

 

Leu. Este o perioadă foarte bună să faci planuri. Cu cât mai mari, cu atât mai bine. Fă-le pe toate acum, că nu se știe când o să mai ai ocazia să dai vina pe pandemie pentru că nu-ți iese nimic.

 

Fecioară. Spiritul sărbătorilor în- cepe să-și facă simțită prezența. Privești totul cu speranță și parcă nimic nu îți lipsește. Bine, poate un milion de euro. Da, tot ce ai mai avea nevoie acum e un milion de euro.

 

Balanță. Te gândești la o schimbare radicală, la o nouă carieră. Ai putea fi, de exemplu, un excelent comerciant, un om care obține profituri uriașe din comerț. Din păcate, te pricepi foarte bine doar la prima parte. Știi să cumperi. Cu vândutul, mai greu.

 

Scorpion. Situația financiară se complică și te plângi într-una de bani. Ca și cum dacă te plângi de bani se rezolvă problema. Și toate astea în timp ce în satele din Vaslui sunt copii ai căror părinți n-au avut bani să le cumpere o vodcă de Moș Nicolae.

 

Săgetător. Ar fi posibil să te vizteze niște prieteni. Dacă ai avea prieteni. Așa, te vizitează rudele. Ce distractiv are să fie…

Capricorn. Îți e dor de concertele  în aer liber. Ți-e dor să te plângi de muzica proastă și dezmățul la care, de regulă, refuzi să participi, pe motiv că ești un intelectual cult. Nu ești.

Vărsător. Te simți extrem de romantic iar apropierea sărbătorilor îți crește libidoul. Ai grijă la cei care nu-ți simt romantismul, că s-ar putea să aibă covid.

Pești. Gândul îți e doar la conce- diu și asta te frământă, căci de data asta chiar nu mai poți face vacanța acasă, pentru că acasă e tot locul unde lucrezi, ori asta ar însemna să-ți faci concediu la serviciu.

Rinocerb. Cum se face că numărul aleșilor rămâne constant, indiferent de cât de multă lume merge la vot? N-ar fi oare mai corect un sistem în care numărul de mandate să fie di- rect proporțional cu numărul celor care merg la vot? Am avea și noi, în sfârșit, un Parlament cu 200 de aleși.

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile