HOROSCOP – Săptămâna 17

  • de

Trebuci Aladin, analist interstelar și cupruminerolog, citește planetele pentru tine.

Se anunță o săptămână extrem de bună pentru pasionații de cârnați, cefe și șorici. Marte iese pentru câteva zile din retrograd și se bucură de toate sacrificiile făcute, desigur, în numele lui. E cunoscut, încă de pe vremea dacilor, că lui Marte îi plac cotletele fripte în cinstea lui și cârnații puși la fum. Veganii se pot și ei bucura de aceste zile, dar trebuie să-și caute alte motive.

Berbec. Problemele cotidiene îți consumă toată energia. Aproape că ai remușcări din cauză că, în ultima vreme, nu te-ai gândit nici măcar o clipă la încălzirea globală sau la sărmanii copii din Vaslui, care n-au și ei o vodcă să pună sub brad, de Moș Crăciun.

Taur. Trebuie să iei o decizie importantă dar nu știi de unde. De când s-au închis barurile parcă nici ideile nu-ți mai vin așa ușor.

Gemeni. Ești plin de energie și simți că poți fi mult mai productiv decât în săptămânile trecute. Acum e momentul să epuizezi toate acele seriale la care n-ai apucat să te uiți în lunile trecute.

Rac. Ar putea apărea unele neplăceri la locul de muncă. În special din cauză că lucrezi de acasă și e perioada aceea în care trebuie să faci curățenie, să gătești, să faci tot ce poți ca să te cuprindă spiritul sărbătorilor.

Leu. Când vine vorba de dragoste, n-ai deloc noroc de bani. Cel puțin în ce privește oportunitățile de promovare profesională lucrurile sunt stabile, în sensul că nu ai parte de oportunități de promovare.

Fecioară. Problema cea mai mare este că nu știi care din problemele tale este mai importantă și mai presantă. Încearcă să fii optimist, chiar și dacă ai știi care problemă e mai mare, oricum n-ai avea o rezolvare imediată.

Balanță. Ai o abordare neconvențională și asta te face să te simți bine. Până la urmă, de ce chiar trebuie să plătești toate facturile alea la timp, așa cum fac cei mai mulți? Să mai aștepte, că nu intră zilele în sac.

Scorpion. Simți că ai nevoie de o schimbare și ești pregătit să faci totul pentru asta. Te gândești la mașină, la casă, la loc de muncă, la câte și mai câte. Numai la o pisică nu te-ai gândi. Ai idee cât de mișto sunt pisicile?

Săgetător. Pentru mulți, faptul că nu vor putea merge cu colinda este motiv de tristețe. Nu și pentru tine. Nu doar că nu voiai să mergi, dar dacă nici nu-ți bate nimeni la ușă e minunat.

Capricorn. Ar putea urma o săptămână cu multe contrarii pentru tine. Spre exemplu, citești aici că vei avea mult noroc și că-ți va merge de minune, dar va fi exact pe dos. Numai că tot aici ai citit și că e pe dos, deci vezi?

Vărsător. Oboseala acumulată în timpul anului se resimte. Și, chiar dacă ai senzația că n-ai făcut mare lucru, ai existat, ai supraviețuit. Ceea ce nu e puțin lucru.

Pești. Te așteaptă o vacanță minunată, la care visezi de multă vreme. Și o să te mai aștepte o vreme, căci nu-i tocmai timpul pentru vacanțe și concedii.

Rinocerb. Dacă te gândești că anul 2020 a fost unul atât de prost încât oricum nu merita să-l sărbătorești la final, gândește-te că după el vine 2021, care ar putea fi mult mai prost, ceea ce înseamnă că 2020 a fost totuși bun, prin comparație. Bine, nu e ca și când ai nevoie de motive speciale ca să bei.

Domnul Aladin Trebuci

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile