HOROSCOP – Săptămâna 18

  • de

Sandu Fornetti, ghicitor în boabe de strugure și doctor în părerologie, citește planetele pentru tine.

În sfârșit, planetele se liniștesc și par să deseneze pe bolta cerșească un viitor luminos. După un an greu și confuz, Marte iese din retrograd, face o fentă pe după Venus și casa a IV-a, a banilor, după care intră la loc în retrograd. Anul 2021 se anunță a fi un an foarte bun din toate punctele de vedere, singura necunoscută fiind dacă va fi bun în comparație cu 2020 sau cu 2022. Însă clar, va fi un an cum n-a mai fost unul vreodată.

Berbec. Ai foarte multe motive de bucurie însă din cauza oboselii le găsești tot mai greu. Iar multe dintre ele au expirat oricum.

Taur. Ești din ce în ce mai supărat pe propria persoană. Nu reușești să îți explici cum tu nu ești în stare să-ți minți șeful că nu te simți bine, ca să poți sta acasă la seriale sau bere, în timp ce parlamentarii reușesc să rostească jurămintele alea fără să sughițe măcar. Oare ăsta e secretul politicii?

Gemeni. Te simți complet nedreptățit și îți vine să pui la îndoială nu doar planul ci și existența unei divinități. Cum e posibil ca tu să ai 6 șosete cărora nu le găsești perechea iar o Șoșoacă să ajungă în Parlament?

Rac. În plan sentimental lucrurile sunt stabile. N-ai bani să mergi nicăieri de sărbători și nici să-ți scoți partenerul la o cină romantică. Noroc că n-ai partener, așa că situația rămâne stabilă.

Leu. Ai fi putut la ora asta să fii într-un concediu în Bali sau în Republica Dominicană, dacă nu era pandemia. Mă rog, n-ai fi putut, dar e bine să crezi că n-ai mers din cu totul alte cauze decât cele reale. Decât să faci frig cu adevărul, mai bine te încălzești cu scuze.

Fecioară. Oare cei cu apartament cu 4 camere se simt, anul ăsta, ca milionarii care în mod normal aveau mai multe opțiuni pentru Revelion? Oare se ceartă și dezbat în care cameră să-l organizeze? Până la urmă, viața la garsonieră e destul de simplă.

Balanță. E timpul să iei o pauză, chiar dacă nu prea ai de la ce lua pauză. Astrele îți sunt favorabile pentru noi planuri, cu condiția ca planurile să nu te coste nimic.

Scorpion. Cuadratura lunii cu Mercur, whatever that is, favorizează relațiile sentimentale și deciziile pripite. Cu alte cu cuvinte, nu-ți căuta iubirea pe videochat sau site-uri de dating. În special alea care costă.

Săgetător. E posibil să-ți lipsească luciditatea în perioada următoare. Nu e neapărat din cauza astrelor. Ar putea fi de la băutură, dar la nevoie poți da vina și pe astre. Nu-i ca și când Pluto sau Jupiter nu pot fi responsabile.

Capricorn. Ai foarte multe idei bune. Pentru a evita ca ele să se transforme în rezultate proaste, e bine să păstrezi totul la nivel de idee. De ce să riști aiurea, tocmai acum când, iată, ai scăpat cu bine de anul ăsta?

Vărsător. Te așteaptă o perioadă complicată cu multe și diverse probleme. Cu alte cuvinte, te așteaptă o perioadă ca și până acum. Spre norocul tău, ești deja obișnuit și totul va părea mai ușor. Sau nu.

Pești. Intuiția te va ajuta să treci peste orice dificultăți. Simplul fapt că citești horoscopul pentru a fi mai bine pregătit denotă un grad de inteligență ridicat și, implicit, o intuiție și un simț al pericolului extrem de fine.

Rinocerb. Dacă persoanele care au un handicap sunt considerate persoane cu nevoi speciale, s-ar putea spune despre cei care beneficiază de pensie specială că sunt un handicap pentru bugetul statului?

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile