HOROSCOP – Săptămâna 2

  • de

Trebuci Aladin, numerolog și expert în dansul stelelor, citește planetele pentru tine

În primul rând, la mulți ani tuturor celor care-și serbează ziua de naștere anul acesta! Wow, ce an! Și ce săptămână ne așteaptă! Venus, draga de ea, e intrată în casa a 5-a, a cumpărăturilor, în timp ce Jupiter îi dă târcoale lui Neptun, care stă să intre pe cardanul al patrulea și să facă o conjuncție cu Marte, care e încă în retrograd.

BERBEC. Te așteaptă o mare surpriză de la o persoană care te iubește mult. Poate un telefon, poate chiar o vizită. Probabil chiar și un cadou. Cel mai probabil, te va suna mă-ta, că ți-a adus ceva de mâncare. Nimeni, în afară de mă-ta, nu te iubește.

TAUR. Liniștea în cuplu e foarte importantă în această săptămână. Ar fi bine ca în această săptămână  să iei lucrurile în serios și să faci câteva schimbări. De exemplu, poate că e cazul să-ți găsești și tu o gagică.

GEMENI. Sunt șanse mari să te confrunți cu o problemă de sănătate. Din fericire, se ameliorează rapid și eficient. Maxim o viroză. Au și bolile orgoliul lor, nu se dau la oricine. Mai nasol e cu banii, dar tot e bine, că nu ți- au trebuit medicamente scumpe.

RAC. În anumite condiții, timiditatea ta poate fi extrem de folositoare. Nici măcar stelele nu știu care-s condițiile alea.

LEU. În a doua parte a săptămânii sunt șanse mari pentru o vacanță de neuitat. La norocul tău, n-o să mergi nicăieri, dar e bine, că tot de neuitat e. Dacă nu te duci, nu știi și n-ai cum să uiți.

FECIOARĂ. Nu, la tine nu. E o săptămână nasoală. Stai naibii în casă! Nici nu vrei să știi ce zic astrele, crede-mă pe cuvânt! Serios, nu-i de bine. Închide repede ziarul și fugi acasă!

BALANȚĂ. Săptămâna asta ar putea să fie una bună. Sau ar putea să fie una rea. Zi merci că o apuci.

SCORPION. Nevoia de a participa la diverse întâlniri de afaceri ar putea să te surmeneze complet săptămâna aceasta. Din fericire, ești șomer iar faptul că mergi să cumperi apă de la non- stop nu se cheamă că faci afaceri.

SĂGETĂTOR. La ceas de seară primești o veste bună de la un prieten, care te invită la o petrecere. E o petrecere cu multă băutură, pe care o cumperi tu. La final, va trebui să plătești și taxiul amicilor. Dar măcar te-ai distrat.

CAPRICORN. Încearcă să te relaxezi. Puteai să ne naști într-o zodie mult mai nasoală decât asta. Da, chiar se putea. Ai auzit de zodiacul chinezesc?

VĂRSĂTOR. Astrele n-au nimic de zis pentru tine. Ceva ce ai făcut săptămâna trecută face ca săptămâna aceasta să nu fie tocmai bună pentru tine. Ai făcut ceva, ai băut și le-ai zis ceva urât astrelor?

PEȘTI. Este o săptămână foarte bună pentru investiții. Ca dovadă, ți-ai luat ziarul ăsta. L-ai cumpărat, nu? Bravo!

RINOCERB. Te va suna cineva de la bancă, cu o mega ofertă prin care vor să-ți dea bani. Nu răspunde! It’s a trap!

Domnul Aladin TREBUCI

 

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile