HOROSCOP – Săptămâna 22

  • de

Eufrosina Steluța, astroteoretician și clarvăzător stelar, citește planetele pentru tine.

O săptămână cum n-a mai fost alta se anunță la ceas de seară. Planetele fac conjuncție cu Luna, în casa a 8-a a bucuriilor, după care se despart pentru că Marte revine în retrograd. Venus merge pe un trend ascendent, până la un punct, când face alianță cu Jupiter în casa a 6-a, a banilor. Nu petrec prea mult timp acolo, căci nu e zi de salariu în casa banilor. Surprizele se țin lanț, dar cine naiba mai poartă lanțuri în ziua de azi.

Berbec. Din punct de vedere sentimental lucrurile stau excelent. Luna plină se manifestă puternic în segmentul tău zodiacal, astfel că multe dintre sentimentele tale sunt trăite la o mai mare intensitate: nervi, supărare, deznădejde, lehamite sau dispreț pentru unii semeni. E bine.

Taur. Ai un plus de energie iar asta te face să fii mult mai eficient în gestionarea resurselor. Ce-i drept, la câte resurse ai, le-ai putea gestiona din pat, cu o pungă mare de chipsuri, în timp ce te uiți la documentare despre muștele sălbatice. Cum, nu știai că există și muște domestice.

Gemeni. Trigonul Marte-Venus-Jupiter aduce un plus de echilibru în activitatea ta profesională. Ceea ce este foarte bine. Asta până când binomul Lene-Chefdebăut se manifestă în semnul tău zodiacal. Ceea ce este și mai bine.

Rac. Saturn face conjuncție într-o anumită casă din cuadratura a treia, iar asta îți dă o putere filosofică extrem de profundă. Tinzi să te afunzi în întrebări profunde, ce țin de probleme existențiale. Care e sensul vieții? Ce este moartea? Cine a inventat izmenele nu putea să inventeze niște pantaloni mai groși?

Leu. Luna plină îți creează o serie de probleme. Nevoia de a face planuri pe termen lung te-a luat prea din scurt și mereu te blochezi la ziua de mâine. Asta pentru că mâine e o zi numi bună să faci tot ceea ce ar fi trebuit, dar n-ai făcut azi. Care oricum era ceva de ieri, dar cine mai ține cont?

Fecioară. Problemele de sănătate îți par o problemă a trecutului, ba chiar ai ajuns să uiți de ele. Există și o parte bună în a nu-ți mai face analize, de teamă să nu te îmbolnăvești, căci atât timp cât nu știi să suferi de ceva, nu suferi.

Balanță. Abilitățile tale de a găsi echilibrul în orice îți vor fi extrem de folos la petrecerile unde tu trebuie să faci cocktailuri. Până la petreceri însă, îți folosești puterea de echilibru pentru a muta canalele de la televizor într-o ordine bine definită. Și complet inutilă.

Scorpion. Mai mulți prieteni apelează la tine să le faci un serviciu. În ciuda dorințe tale de a fi folositor, problema serviciului este una care-ți dă și ție bătăi de cap. Mai ales că nu se știe cât timp o să mai ai serviciu.

Săgetător. Astrele sunt aliniate perfect pentru a influența bunul mers al călătoriilor și relaxării. Sunt auspicii bune pentru a face o excursie plăcută, din bucătărie până în dormitor, unde te poți relaxa din plin.

Capricorn. Investițiile pe care le faci nu îți aduc profitul așteptat. Totul se schimbă însă spre sfârșitul săptămânii când îți vor aduce o pierdere neașteptată. Există un echilibru în Univers.

Vărsător. Ai parte de o sumedenie de provocări. O sticlă de rom poate fi o provocare ce dă naștere unei noi provocări, sub forma unei alte sticle. Nu trebuie să te dai bătut până nu ajungi la provocarea pe care o aștepți.

Pești. Viața de cuplu este una dinte prioritățile tale în această perioadă. Te simți atras de orice detaliu al acestui aspect vital și vrei să știi tot. Ce a făcut ăla și cu cine? De ce l-a lăsat aia? Iar panarama aia cum de s-a cuplat cu ăla? Din-astea, chestii de cuplu.

Rinocerb. Oare ce a fost inventat mai întâi și mai întâi, popcornul sau pufuleții? De ce nu există o linie cronologică a acestor invenții și de ce trebuie ca astfel de gânduri să-ți treacă prin minte după miezul nopții? Și dacă s-ar bate pufuleții cu popcornul cine ar câștiga?

Doamna Steluța Eufrosina

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile