HOROSCOP – Săptămâna 23

  • de

Celeste Esmeralda, astrosociolog și ghicitor de renume, citește planetele pentru tine.

Se anunță o săptămână plină, cu excepția acelor zile, ore sau chiar clipe care vor părea goale, lipsite de esență și productivitate. Marte face conjuncție cu cine vrea el, sau mai exact cu cine-i trece în cale, căci e în continuare în retrograd și privește către casa a 4-a, a banilor care nu mai vin. Naivii din zodia Leu vor avea o săptămână plină de evenimente, în timp ce nativii celorlalte zodii vor avea doar o săptămână. După atente cercetări, nu există semn că planetele vor influența în vreun fel pandemia sau procesul de creștere al pensiilor prin înghețare.

Berbec. Efectul centrifug al efemeridelor, care trec fugar prin casa a 5-a, a dragostei, îți creează nostalgii. Îți aduci aminte cu plăcere de momentele frumoase, de toate momentele frumoase din trecut. Oricum nu-s prea multe, deci e cam greu să le uiți.

Taur. Se anunță o posibilă călătorie de afaceri, în special spre sfârșit de săptămână. Venus, intrată în quadrantul al treilea induce o stare de grandomanie, astfel că orice ofertă de pe raftul din supermarket îți va părea o veritabilă afacere. Ai grijă însă, căci știi cum se spune despre afacerea de bine, că e…

Gemeni. Soarele face conjuncție cu Jupiter în casa proiectelor, semn că întreaga săptămână vei fi extrem de concentrat. Te vei apuca, în sfârșit, să faci o listă cu toate eșecurile și neîmplinirile ultimului an, proiect pe care-l tot amâni de ceva vreme.

Rac. Simți nevoia de relaxare însă nu reușești să îți dai seama de ce. N-ai făcut nimic productiv în ultima vreme, așa că n-ar trebui să existe motiv pentru o pauză de odihnă. Cu toate astea, subconștientul tău a lucrat asiduu, chiar dacă inconștientul tău primează în relația cu realitatea. Pauza e meritată.

Leu. O apropiere între Jupiter și Marte îți creează o stare de disconfort permanent. Te simți năpădit de probleme și nu reușești să găsești niciun răspuns. De ce au bulele din apa minerală mărimea pe care o au? De ce nu pot fi ele mai maici sau mai mari? Când cumperi o sticlă cu apă, de 2 l, cât din ea este, de fapt, aerul din bulele care o străbat și cât apă? E oare oculta mondială care te face să cumperi aer la preț de apă?

Fecioară. Nu este deloc o săptămână bună pentru investiții imobiliare. Și nici pentru investiții în aparate casnice. Și nici pentru cheltuieli de uz personal. Pentru niciun fel de cheltuieli. Stau acasă. Maxim pâine și țigări. Și, hai, apă.

Balanță. Te așteaptă o perioadă cu multe planuri, în principal acela de a te debarasa de planurile neîndeplinite din trecut. Ai nevoie de o schimbare, de alte planuri noi pe care să nu le duci la bun sfârșit.

Scorpion. E posibil să ai parte de mai multe vizite neașteptate. Luna guvernează zodia ta întreaga săptămână, ceea ce face ca vizitele să fie ori la ore nepotrivite, ori din partea unor persoane pe care n-ai vrea să le vezi. Dacă vrei să scapi de vizitele nedorite, soluția e să mergi tu în vizită la cineva.

Săgetător. Nu e tocmai momentul potrivit să te apuci de sport. Cu Marte în retrograd există mari riscuri de accidente. Poate că este totuși mai bine să fii cumpătat și să îți înfrânezi pornirile. Mai bine te apuci de sport de luni.

Capricorn. Resimți din plin oboseala ultimelor luni însă totodată te bucuri și de rezultatele eforturilor depuse. Asta dacă ai avut rezultate. Dacă nu, doar oboseală.

Vărsător. Simți nevoia de a te rupe de prezent și problemele cotidiene. Vrei parcă să te afunzi într-o poveste, să iei o carte și să o citești pe toată, fără să o lași din mână, așa cum făceai mai demult. O seară de poker ar putea să îți readucă în atenție toate cărțile preferate.

Pești. Este o perioadă extrem de bună, din punct de vedere financiar, în sensul că ești sănătos și nu te așteaptă cheltuieli cu medicamentele. Sentimental totul e clar, adică nu e.

Rinocerb. De ce nu reușesc casele de pariuri să facă oferte în funcție de zodii? Adică, ești berbec, primești o ofertă mai bună la jocurile pe iarbă. Ești pește, cote mai bune la polo. Ești leu, cotă mai bună la cursul de schimb. Ești vărsător, cotă mai bună la… mă rog, ați înțeles ideea. De ce nu există astea?

Domnul Fernando Stelaru

Etichete:
0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile