HOROSCOP – Săptămâna 26

Fornetti Sandu, gineco-astro-fizician, citește planetele pentru tine

Luna este în opoziție cu Soarele, ceea ce face ca Venus să-și facă de cap, în timp ce Mercur stă chitră în retrograd. Pandemia a afectat chiar și planetele, care nu-și mai urmează cursul firesc și fac fel și fel de conjuncții șu cuadraturi unele cu altele, de parcă le-a mușcat strechea. Este o perioadă extrem de dificilă, dubioasă chiar, și singurul lucru bun e acela că se poate și mai rău. Așadar, are să fie bine. Că binele mereu înfrânge. După Lună iese și Soarele așa cum Primăvara vine mereu înainte să plece. Apa este udă.

Berbec. Nu e o perioadă bună pentru nimic. Oricât te-ai strădui, nimic din ce îți propui nu iese bine. Dar dacă oare ți-ai propune să nu-ți propui nimic? Nu înseamnă asta că ți-ar ieși toate?

Taur. Ai sentimente confuze legat de toată această perioadă. Câte flori sunt prea puțin și câte prea mult? Asta dacă ești bărbat. Femeilor taur le e mai simplu, că nu există prea multe.

Gemeni. Se anunță noi și noi oportunități la locul de muncă. Din păcate, pe motiv de pandemie lucrezi de acasă, așa că afli de ele prea târziu. Oare în cazul ăsta prea târziu e mai bine sau nu decât niciodată?

Rac. Familia îți dă numai motive de bucurie, chestiune care te indispune grozav și îți creează o stare suplimentară de nervozitate. Ai vrea și tu ca, în loc de motive de bucurie, să-ți mai dea și pace. Sau să-ți dea bani.

Leu. Simți o enormă presiune financiară și te gândești să iei măsuri. Au putea elimina presiunea schimbând leii în euro. După care, pentru că nu vei mai avea lei, să schimbi euro ăia. Repetați până dispare presiunea.

Fecioară. Simți cum îți încolțește primăvara în suflet și ai tot mai multă energie. Ești atât de activ că aproape îți vine să te apuci de sport. Bine, nu chiar de azi, că de ce atâta grabă? E bine și de luni.

Balanță. Razele de soare și vremea bună îți dau dileme existențiale. Să profiți de soare și să mergi la terasă, unde poți ajusta în mod negativ fizicul tău deja dezordonat? De fapt, e totuși destul de frig, așa că poți lua o geacă mai groasă.

Scorpion. Te așteaptă o săptămână propice pentru cercetări spirituale și introspecțiuni. Ai putea să fii un om împăcat cu sinele, însă asta ar presupune să te cunoști. Dacă te iei singur la întrebări și nu-ți place ce o să-ți răspunzi? Nu mai bine nu întrebi?

Săgetător. Ai nevoie de mai multă liniște. Ai putea încerca o vizită la rudele de la țară, ori la niște prieteni care au casă la țară. O zi de mers la sapă îți va vindeca toată nevoia de liniște.

Capricorn. Problemele cotidiene te copleșesc, așa că iei decizia de a te concentra asupra unor probleme universale. Cum se descurcă oare copiii din Africa fără telefoane mobile? Uite, deja e mai ușor să uiți de problema asta decât de factura la întreținere.

Vărsător. Te gândești tot mai serios la o schimbare de carieră, însă faptul că nu ai o carieră îți îngreunează al naibii de tare această alegere, ba o chiar face imposibilă.

Pești. Vei avea probleme financiare. Partea bună e că mai toată lumea are probleme financiare. Partea rea e că nu prea există o rezolvare. Și totuși, puțin cât ai, alți copii să aibă….

Rinocerb. Există oare viitor? Și ce fel de viitor o să fie viitorul? Căcăm naibii planeta asta care, vorba lui Fănică, nu e a noastră ci a urmașilor urmașilor lui urmași. Bun, dar atunci n-ar fi mai bine să ne gândim și la ce fel de urmași lăsăm? Adică, de ce doar ce planetă lăsăm urmașilor și de ce nu ce urmași lăsăm planetei?

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile