HOROSCOP – Săptămâna 27

  • de

Fornetti Sandu, astro-estetician de renume, citește planetele pentru tine

Se anunță o nouă săptămână. Una extrem de interesantă din punct de vedere energetic. Ba chiar și din punct de vedere spiritual, însă pentru ședințe de spiritism și spiritualitate n-avem încă rubrică. Dar, poate că o să avem. Marte, ce minune!, a ieșit pentru o clipă din retrograd. Cât să-i facă cu ochiul lui Venus, de 8 martie, după care a intrat până în casa a 4-a, a banilor, și cum n-a găsit nimic acolo, a reintrat în retrograd. În general, planetele n-au prea făcut mișcări bruște în ultima perioadă, așteptând să vadă cum evoluează al doilea val de Perseide, despre care unii zic că există în timp ce alții zic că nu a existat nici măcar primul val.

Berbec. Perioada de izolare ți-a prins bine, mai ales cu 1 și 8 martie, când distanțarea socială a fost un dat de la Dumnezeu. Nici n-ar fi fost o prea mare problemă, că nu e ca și când trebuia să alegi între a cheltui sau a-ți arăta afecțiunea. Că n-ai ce să cheltui, iar despre afecțiune, care?

Taur. Urmează să primești niște vești extrem de importante. Nu e însă foarte clar când anume ori dacă sunt sau nu importante pentru tine. E totuși bine să fii pregătit.

Gemeni. Luna tranzitează în zilele acestea zona prieteniei și relațiilor sociale, chestie care ar putea să îți aducă niște schimbări emoționale. Deși mai degrabă nu, căci nu e ca și când ai parte de cine știe ce prietenii sau relații sociale.

Rac. Orele dimineții sunt destul de tensionate în zilele care urmează, ceea ce înseamnă că trebuie să fii foarte atent la modul în care, ori de câte ori sună alarma, apeși butonul de snooze.

Leu. Luna aflată în Vărsător te face extrem de receptiv la orice propunere și oportunitate financiară. Din păcate, trăiești precum un receptor care nu recepționează nimic, căci nimeni nu-ți propune ceva constructiv.

Fecioară. Ar putea apărea unele problemele la locul de muncă, însă le găsești imediat rezolvare, cu o seninătate și calm caracteristice. Ce probleme la locul de muncă dacă n-ai loc de muncă?

Balanță. Este o perioadă extrem de propice schimbului de informații. Cauți să te documentezi cu privire la orice și o faci foarte serios. Adică, o să petreci ore în șir pe internet, privind la documentare despre cartofi.

Scorpion. Zonele căminului, siguranței și familiei sunt activate la maximum de prezența Lunii în Vărsător. Spre norocul tău, nu ești în zonă zilele astea, așa că nu te afectează prea tare.

Săgetător. Există șanse mari să reușești să ocolești niște evenimente neplăcute. Spre exemplu, ai putea să-ți pierzi telecomanda sau chiar să se ia curentul, așa că vei ocoli emisiunile de la TV chiar și de nu vei vrea. E de bine.

Capricorn. Luna tranzitează zodia ta, însă o face în timpul nopții, astfel că eviți toate problemele financiare pe care le-ar fi adus cu ea. Îți vor rămâne doar problemele financiare de pe timp de zi.

Vărsător. Saturn, care face conjuncție cu Luna, îți sporește nevoia de siguranță financiară. Din fericire, din punct de vedere sentimental ești bine. Și mai ești și sănătos.

Pești. Mișcarea Lunii este una extrem de rapidă, așa că trăiești totul la intensitate. Nu e nimic de bine, dar măcar nu e nici de durată.

Rinocerb. Știai că una dintre puținele țări în care mai poți merge, în ziua de azi, pe post de turist fără să trebuiască să stai în carantină, să ai vaccinul la zi ori mai știu eu ce acte, este Albania? Albania, da! Sigur, nu aveai niciun plan să vizitezi Albania, însă e bine că există o țară pe care n-o poți vizita din cauză că n-ai bani, nu din cauză de pandemie.

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile