HOROSCOP – Săptămâna 3

  • de

Trebuci Aladin, numerolog și expert în dansul stelelor, citește planetele pentru tine

Săptămâna 9-15 septembrie se anunță a fi una extrem de bună, prin comparație cu săptămâna 16-22 septembrie. Planetele, în jocul lor de-a v-ați ascunselea în jurul soarelui, vor intra cu toate în casa a 7-a a sentimentelor, iar spre sfârșitul săptămânii vor poposi în casa  a 4-a, a banilor, unde nu vor sta mult, că e criză și-n sistemul solar. Jupiter îi trage cu ochiul lui Venus în timp ce Marte rămâne în retrograd. E bine când totul se termină cu bine, numai că în ce privește planetele nu se termină niciodată. Nu mai vă luați după știință!

BERBEC. Se anunță niște deplasări în străinătate. Sunt șanse mari să afli despre ele în prima parte a săptămânii. E însă vorba de niște prieteni care pleacă în vacanță și nici măcar nu te-au anunțat.

TAUR. Jupiter revine în casa parte- neriatelor și e posibil să se nască o poveste de iubire sau o idilă cu un nativ din zodia Capricorn. Trebuie să stai atent, în block-start, că dacă ai șansă de neșansă nu-i bine.

GEMENI. Se prefigurează o perioadă cu multă putere de muncă, în care îți recapeți apetitul și randamentul caracteristic. Atâta că ești șomer, așa că ia vezi, ce seriale noi au apărut pe Netflix?

RAC. Armonia în familie te caracterizează pe deplin în zilele acestea. După o perioadă în care n-ați mai făcut nimic împreună, o să faceți nimic separat. Ea e încă supărată, dar e bine că e așa, că dacă ar fi fost bucuroasă erai deja mai sărac.

LEU. Pluto s-a dat pe după Venus și sunt șanse mari să se arate o sumedenie de oportunități. Te confrunți însă cu stări de anxietate și pare că fiecare oportunitate s-a așezat cuminte pe fundul unei sticle de bere. Poți pune și doi mici lângă. Nu e bine să bei pe stomacul gol.

FECIOARĂ. Marte, în drumul lui spre retrograd, a trecut prin casa planurilor de viitor și a făcut totul vraiște. Practic, nu s-a schimbat nimic în viața ta și totul va fi așa cum a fost. Ai putea să te apuci de băut, dar la ce folos? Pe de altă parte, la ce folos să nu te apuci? Bagă mare!

BALANȚĂ. Echilibrul te caracterizează. Ai un tonus foarte bun și ești pus pe fapte mari. E un moment bun să începi un parteneriat profesional. Am glumit, neboonule! Are să fie o săptămână mega nasoală. Roagă-te să plouă, ca să te poți minți singur că de-aia n-ai ieșit la terasă, de ploaie, și nu din cauză că ești lefter!

SCORPION. S-ar putea să apară unele neplăceri de ordin medical. Prietenii se feresc de tine dar trebuie să ai răbdare. Sau bani să-ți iei alți prieteni, că ăștia de acum sunt oricum vechi. Numai că n-ai bani. Și, după cum se arată Jupiter, nu intră nici salariul.

SĂGETĂTOR. Te bucuri de o atmosferă excelentă la serviciu. Dacă ai serviciu. Dacă n-ai, te bucuri de o atmosferă excelentă acasă. Dacă ai casă. Dacă n-ai, te bucuri de o atmosferă excelentă în general. Așa ești tu, te bucuri din orice,ca un tembel!

CAPRICORN. Venus e aproape retrograd, așa că ai mare grijă la bătăile inimii. Sensul firesc al lucrurilor devine nefiresc și se impune o atenție sporită la nativii din Taur, care vor să te combine și îmbârlige săptămâna asta. Mare atenție la neatenție!

VĂRSĂTOR. Planetele au făcut un sondaj și niciuna nu vrea să-și asume zodia ta. Ai provocat o mare gâlceavă stelară. E un moment bun pentru meditație și rugăciune. Dacă fluxul și refluxul oceanelor va continua e doar meritul tău!

PEȘTI. Jupiter intră în casa a 4-a banilor. Din păcate, tu nu ești acasă în momentul ăla. Are să fie o săptămână îndurabilă, cel mult. Grijă mare!

RINOCERB. Proiectele comune iau avânt. Tu n-ai însă prieteni și nici bani ca să-ți iei având. Haide pa!

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile