HOROSCOP – Săptămâna 4

  • de

Trebuci Aladin, numerolog și expert în dansul stelelor, citește planetele pentru tine.

Dragi prieteni și privitori spre bolta cerșească, ne așteaptă o săptămână! Jupiter își revine la sensul și direcția primordială și trece prin casa  banilor, unde nu găsește nimic, așa că își vede de drum. Saturn e în conjuncție  cu Venus, dar asta contează mai puțin, pentru că Venus e în continuare chitită pe Marte. Care e încă în retrograd și stă liniștit în casa a 8-a căutărilor, în timp ce la orizont se arată ceva, sau nu se arată, că retrograd fiind nimic nu-i clar. O zodie ascunde ceva, însă nu e clar nici ce și nici care zodie. E un mister!

BERBEC. Te paște ceva. Fii circumspect. Spală-te pe mâini și nu-ți mai sufla nasul în batistă. S-au inventat șervețelele de unică folosință, care-s mult mai igienice.

TAUR. La ceas de seară vei afla o veste bună. Scoate hainele de la spălat și pune-le pe uscător. Nu mai pleca din casă cu cămașa necălcată.

GEMENI. Armonia în cuplu s-ar putea să aibă de suferit. E timpul să începi să te speli pe dinți înainte de culcare, mai ales dacă ai băut un butoi de bere și miroși a parfum de primăvară.

RAC. Cineva din familie ar putea să îți facă o surpriză. Un cadou misterios te așteaptă de la o persoană iubită. Spre norocul tău, ai ajuns la vârsta la care te bucuri și de un set de șosete noi.

LEU. Pot apărea disensiuni și con- troverse în ce privește relația ta cu propria persoană. E timpul să renunți la perechea de crocși. Și asta nu din cauză că a venit toamna și e frig, ci din cauză că… CROCȘI!

FECIOARĂ. Se întrevede o promovare la locul de muncă, unde eforturile tale sunt apreciate de colegi. Atenție mare la machiajul pe care-l folosești. Și mai lasă naibii papucii ăia cu talpă groasă că n-ai 15 ani și e 2020.

BALANȚĂ. Ești complet dezorganizat. Toată munca din ultimele luni nu ți-a adus nici un rezultat. Nu-ți pierde însă speranța. Ce, vrei să fii primul căruia i-a murit speranța înainte să capoteze el?

SCORPION. E nevoie să te ocupi de casă și grădină. Dacă n-ai casă și grădină, scrie-ne că știm noi un loc bun în care să-ți exersezi talentul. Cică dă mâncare, băutură și un pachet de țigări la zi.

SĂGETĂTOR. Universul te sprijină necondiționat. Urmează un weekend fabulos. Prietenii îți sunt aproape și, câtă vreme ești capabil să achiți nota de plată, au să îți fie mereu aproape. Ține-o tot așa!

CAPRICORN. Te afli într-o mare dilemă. Ai găsit în cutia poștală o sumedenie de pliante electorale și ești complet derutat. Te enervezi când îți dai seama că, de fapt, tu le-ai plătit. Și acum o să plătești și mai mult ca să le colecteze gunoierii. Viața e frumoasă!

VĂRSĂTOR. E o săptămână extrem de bună pentru excursii. Ar putea să te aștepte o aventură. Îți revin în minte toate planurile de mers la Ibiza, în insulele Canare sau Republica Dominicană. Totuși, pe praful ăsta, nu ar merge mai bine o excursie la Voroneț sau Prislop?

PEȘTI. Săptămâna asta se întâmplă lucruri minunate. Nu la tine în oraș și nu ție. Dar sigur, undeva în lume, se întâmplă lucruri minunate. Dar la asta nu te-ai gândit, nu? Pentru că tu te gândești doar la tine.

RINOCERB. Oare când un politician promite ceva, în pădure, și nu-l aude nimeni, șansele ca acea promisiune să devină realitate sunt mai mari sau mai mici decât dacă o zice așa, în văzul lumii?

Aladin TREBUCI

Etichete:
0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile