HOROSCOP – Săptămâna 6

  • de

Fornetti Sandu, astropolog și ghicitor în stele, citește planetele pentru tine

Dragi pasionați de bolta  cerșească, ne așteaptă o săptămână cu multe provocări. De sub noianul de pliante electorale ajunse la coșul de gunoi, Venus începe să-și facă drum spre casa a 3-a, a speranțelor deșarte. Marte, pentru că lumea a ieșit la vot, dar nimic n-are să se schimbe esențial, a intrat  iar în retrograd. Încep să cred că-i place acolo. Va fi cumva și săptămâna asta, că niciodată n-a fost să nu fie cumva.

BERBEC. N-ai fost la vot, că ești berbec. Sau ai fost, crezând că o să schimbi ceva prin gestul tău, dar n-o să fie așa. Că ești berbec.

TAUR. Te așteaptă o săptămână plină de greutăți. Nu trebuie săți pierzi speranța. Trec și greutățile. Și viața e grea, dar trece!

GEMENI. Ai mizat totul pe o carte și acum aștepți rezultatele. Sunt șanse mari de speranță pentru ceva nou și pozitiv. Să sperăm că nu e vorba de testul Covid.

RAC. Te cuprinde un sentiment de mândrie și mulțumire. Ai fost la vot și ești convins că de mâine are să fie mai bine. Ești foarte pozitiv și privești cu speranță înainte. Că înainte era mai bine.

LEU. Jupiter face conjuncție cu Venus în casa a 7-a, a banilor. Ești încă liniștit, căci facturile care tocmai au ajuns la tine sunt pentru lunile de vară. Abia de-acum începe distracția.

FECIOARĂ. Ai fost atât de preocupată cu chestiuni extrem de importante pentru planetă încât, iată, te-a luat toamna prin surprindere. Ce credeai, că anul ăsta se anulează ploile? Probabil nici la vot n-ai fost. Rușine!

BALANȚĂ. Ai pendulat toată săptămâna între a merge duminică la vot sau a face curat în casă. Ai ales bine, pentru că poți face curățenie oricând acasă. Nu doar o dată la patru ani. Așadar, bravo pentru că ai fost la vot. Sau, felicitări că ai stat acasă și ai ales să păstrezi mizerie!

SCORPION. Te-ai întrebat vreodată de ce roșiile se numesc roșii în timp ce bananele nu se numesc galbene? Oare e din cauză că dacii liberi n-au avut banane când au fost mici? Vezi, de-asta e probabil să ai o săptămână mai stresantă, pentru că-ți bați capul cu astfel de lucruri.

SĂGETĂTOR. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu, mai ales în momentele în care vorbești singur prin casă. Asta dacă ai casă. Ca să fie bine.

CAPRICORN. Ai ales bine săptămâna asta. Sau n-ai ales deloc. Venus zice că dacă ai fost la vot e bine. Are să fie de bine. Că rău a mai fost. Sau poate ai ales la fel, și are să fie la fel de bine, adică rău. Nici planetele nu te mai înțeleg.

VĂRSĂTOR. Marte, cum bine știi, e  în retrograd. Ceea ce înseamnă că, dacă are să îți meargă bine săptămâna asta, e doar un afront la adresa planetelor. Sunt auspicii bune ca acest lucru să se întâmple. Chiar dacă, serios acum, ai mai văzut pe cineva să facă în ciudă planetelor? Serios, ai mai văzut?

PEȘTI. Înoți împotriva curentului. Nimic din ce ai planificat nu se leagă. Ai putea zice că ai votat greșit, cu toate că tu ai votat bine. Doar că n-a fost să fie. Se mai întâmplă și astfel de pățanii. Nu-ți face probleme, în patru ani e posibil să se modifice tot. Sau nimic. Sau să mori. Și n-a să-ți mai pese.

RINOCERB. Știai că există vodcă mai bună decât palinca? Nu știai. Sigur, există și palincă mai bună decât vodca, însă asta e altă poveste. Dar e o săptămână complicată, n-ai tu timp de povești. Mai bine bea!

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile