HOROSCOP – Săptămâna 7

  • de

Nea’ Gicu Astrologicu, ghicitor în stele și cafea, citește planetele pentru tine

Se anunță o săptămână! Are să fie! Temperaturile scad din cauză că Venus e certată cu Jupiter, care i-a promis un inel însă ține de ele de parcă ar fi din praf de aur de stele, așa că Venus începe să-l trateze cu răceală. Marte e în continuare retrograd și pare să înțeleagă nimic din nimic, iar confuzia lui se răsfrânge asupra tuturor muritorilor. Spre norocul nostru, atâta vreme cât trăim, suntem nemuritori.

BERBEC. Nopțile sunt tot mai lungi iar zilele tot mai scurte. Procentual, muncești mai multe ore-lumină însă primești salariul la fel de mic. Din cauza asta nici nu prea dormi nopțile, așa că degeaba-s mai lungi.

TAUR. Ai grijă ce spui și mai ales cui spui. Pe de altă parte, ce valoare mai are un secret dacă nu-l știe nimeni în afară de tine? Mai poate fi el un secret dacă e ca și când nu există? Și dacă-l spui și există, nu devine deja informație?

GEMENI. Te așteaptă o perioadă lungă, cu multe întâlniri. În sfârșit, toți banii ăia investiți în haine de firmă au să se facă simțiți. Mai ales atunci când le vei putea afișa la întâlnirile online, sau când mergi la alimentara, că nu mai e mult și se închid iar localurile.

RAC. Vremea schimbătoare îți provoacă stări de anxietate. Dacă vine iar starea de urgență și trebuie să stai închis în casă, vei consuma și mai multă căldură. Privești la centrala de pe perete și deja te gândești la următoarele facturi. Are să fie bine!

LEU. Nu s-a schimbat nimic de săptămâna trecută. Și nu se va schimba nici săptămâna asta. Dacă ți-a mers bine, bravo ție! Sau poate că e timpul să nu te mai minți singur. Stai liniștit, viața trece.

FECIOARĂ. Dacă te-ai fi născut în China ai fi stat sub semnul iepurelui. Ai fi fost super compatibil cu cei din zodiile mistreț, capră sau dragon. Dar tu nu te-ai născut în China, așa că trebuie să-ți alegi doar o zodie cu care ești compatibil. Ghici care?

BALANȚĂ. Veștile pe care le primești săptămâna asta îți vor afecta următoarea perioadă. Dacă-s bune e de bine, dacă-s de rău nu prea mai e bine. Adică îți va fi bine sau nu-ți va fi bine, până la urmă ține doar de tine.

SCORPION. O rudă foarte în vârstă te caută pentru a-ți da niște vești. Nu-s tocmai veștile pe care le doreai, din moment ce te sună chiar ea, ruda cea în vârstă. Mai trebuie să aștepți pentru moștenirea aia.

SĂGETĂTOR. Persoanele din jurul tău îți admiră caracterul și frumusețea interioară a sufletului tău nepereche. Păi ce altceva ai vrea să admire, dacă n-ai mai jucat sport de pe clasa a doua?

CAPRICORN. Ai un comportament destul de agresiv și asta se vede pe grupurile de socializare. Riști să fii exclus din anumite cercuri, dar nu te lăsa. Părerile tale, oricare ar fi ele, sunt bune și corecte. Cele mai bune și singurele corecte.

VĂRSĂTOR. Financiar o duci excelent. Până la urmă ai dat cinci lei pe revista asta, ceea ce e semn de bunăstare și noroc la afacere.

PEȘTI. Întâlnirile cu niște vechi prieteni te vor ajuta să îți aduci aminte multe lucruri. Ca de exemplu de ce nu mai ești prieten cu acei vechi prieteni. Oamenii sunt de rahat. Tu nu, că tu ești special. Doar așa ți-a zis mă-ta!

RINOCERB. Te-ai întrebat vreodată de ce nu există o cămilă cu trei sau patru cocoașe? Și dacă nu există o astfel de cămilă, cum naiba vor mai explica alde Tătaru și trupa de experți situația lui Covid? De ce trebuia să apară un astfel de nenorocit de virus, nu era mai bine să apară cămila cu trei cocoașe?

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile