HOROSCOP – Săptămâna 8

  • de

Tanti Aglaia Curdefier, analist psihoterapeut și ghicitor în cafea, citește planetele pentru tine

Felicitări echipei naționale de scufundări sincron pentru  deosebita  reprezentație din Islanda. Nu trebuie să fim supărați pe băieți, căci era scris în stele să fie așa cum a fost. Marte a fost retrograd iar Venus chiar n-avea chef să și-o bage în ațe. Când Jupiter e plecat în casa a 3-a a dialogului, degeaba încerci să tragi la poartă dacă n-ai mingea. Neptun ne influențează săptămâna asta cel mai tare, în special pe cei care, pe motiv de pandemie, vor sta în case, sub influență. E bine să evitați consumul excesiv de zahăr, sare, ulei, săruri esențiale, parfum, caise turcești, mere pădurețe și alcool sanitar. Cu berea e ok, deși parcă s-a cam făcut vinul.

BERBEC. Dacă portocalele sunt portocalii și roșiile roșii, de ce nu-s și albăstrelele prune? La asta nu te-ai gândit, nu? Bineînțeles că nu, că tu mereu așa faci, doar la tine de gândești.

TAUR. Conjuncția lui Marte cu Jupiter nu te afectează deloc. Nici măcar nu știai că sunt în conjuncție. Și nici acum, că ai aflat că sunt în conjuncție, tot nu îți pasă. Ai alte probleme mai mari săptămâna asta, așa că atenție la neatenție!

GEMENI. Oare în regnul animal, la porci de exemplu, când unul de-al lor e sacrificat de către oameni, nu devine el un martir pentru semeni? Te-ai gândit vreodată că ai făcut ciorbă cu moaștele unui sfânt între porci?

RAC. Când are loc o revoluție, se schimbă regimul. Dar pământul, care pe lângă mișcarea de rotație are și una de revoluție, când face el mișcarea aia de revoluție, de ce nu se schimbă sistemul solar? Sau măcar ceva, cât de mic, să se schimbe, acolo. Ce revoluție e aia în care nu se schimbă nimic? Adică ce, o să aflăm acum că Iliescu e responsabil de mișcarea de revoluție a pământului?

LEU. Te-ai gândit vreodată la faptul că turbanele sultanilor turci seamănă al naibii de tare cu un usturoi? Așa, ai zice că sultanul crește parcă din mustățile unui usturoi. Venus zice că ar fi bine să te odihnești săptămâna asta.

FECIOARĂ. Atunci când folosești hârtia igienică, de unde știi că ai folosit-o cu partea corectă? Poate că, de ani de zile, folosești hârtia igienică în mod greșit și te ștergi cu partea incorectă.

BALANȚĂ. Dacă un avion pleacă de la New York spre București și circulă cu o viteză de 800km pe oră, luând în calcul viteza cu care pământul se învârte în jurul axei sale, cam cât de mare crezi că are să vină întreținerea pe luna octombrie? Dar curentul sau gazul? Fii chibzuit, strânge cureaua!

SCORPION. Toate îți merg bine săptămâna asta. Nu ai probleme cu sănătatea, starea ta de spirit e bună și parcă toate planurile încep să intre în linie dreaptă. Tot ce îți lipsește e un milion de euro.

SĂGETĂTOR. Oare cum de nu s-a gândit nimeni până acum să facă măști îmblănite? Nu rata momentul ăsta. Dacă tot ți-a venit ideea asta, investește în ea. Joacă totul pe o carte. Nu rata șansa unui risc ce ar putea să-ți aducă milioane.

CAPRICORN. Treci printr-o perioadă plină de incertitudini. Nu lua nici o decizie importantă până nu afli rezultatul alegerilor din SUA. De ce să riști să cumperi cartofi acum, când poți cumpăra vinete, al căror preț va crește sau scădea în funcție de declarațiile lui Dolan Trump?

VĂRSĂTOR. Săptămâna asta are să fie una superbă. Ai noroc cu carul. Partenerul te iubește cum n-a iubit pe nimeni vreodată. Ah, scuze, asta era la Berbec. Scuze, la tine e o săptămână normală. Adică are să fie rău, îndurabil cel mult.

PEȘTI. Luna e în Venus și Venus e în Marte. Marte e în retrograd. S-ar putea ivi niște oportunități de șansă, dar asta numai și numai între anumite ore. În anumite zile. Când nu te aștepți. Ca regulă, totul e incert.

RINOCERB. Când un politician susține declarații de presă, dar zice numai minciuni, se mai susțin declarațiile alea sau nu? Și dacă apa e udă, iar zăpada e tot apă, zăpada de ce nu e udă?

Doamna Curdefier Aglaia

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile