HOROSCOP – Săptămâna 9

  • de

Doamna Aglaia Curdefier, analist terapeolog și ghicitor în ghioc, citește planetele pentru tine

Trăim vremuri, dragi prieteni! Datorită da’ mai ales din cauza măsurilor luate de ministrul Vela, planetele au început să se ascundă unele după altele și alte după soare, ca nu cumva să vină un boactăr în civil și să le amendeze că n-au mască. Doar Marte stă liniștit, că el oricum e în retrograd și nu crede în viruși. Să purcedem însă spre a desluși fiecare zodie în funcție de bolta cerșească.

BERBEC. Indiferent de ce se întâmplă, nu uita să zâmbești. Multe persoane iubesc asta și numai asta la tine. În special cele care iubesc culoarea galben.

TAUR. Ești o persoană pozitivă din fire și nimic nu îți poate schimba starea de spirit în săptămâna aceasta. Nici măcar rezultatele unui eventual test covid, care foarte probabil vor fi în ton cu starea ta de spirit.

GEMENI. . Nu e tocmai o săptămână bună pentru tine, iar faptul că ai început să asculți manele nu te ajută deloc. Cum adică n-ai început? Uite, numai când ai citit rândurile astea ți-a și trecut
prin minte o piesă, recunoaște.

RAC. Oare ce-or fi făcând sărmanii copii din Vaslui în vremea pandemiei? Hai, că cu școala online o mai dregem cumva, da’ cu crișma online cum facem? Vezi, iar te gândești numai la tine.

LEU. De când cu pandemia asta și purtatul măștii probabil că sunt parlamentari care nu se mai recunosc unul pe altul pe holurile instituției. Ce vremuri am ajuns să trăim. Hoț cu hoț nu se mai cunoaște.

FECIOARĂ. Și dacă, de fapt, ornamentele de Crăciun care au apărut deja prin magazine și super-market-uri sunt, de fapt, niște ornamente de Halloween care au menirea să te sperie prin faptul că-ți aduc aminte că iar vine Crăciunul și trebuie să cumperi cadouri tuturor rudelor?

BALANȚĂ. Cum se face că un centaur e jumătate om și jumătate cal? Nu ar trebui oare să fie jumătate om și jumătate taur? Chiar așa, o creatură jumătate om jumătate taur cum s-ar numi? Și ar fi un animal sexual sau doar așa, bun de pus la căruță?

SCORPION. Te așteaptă o săptămână cu multe provocări. E posibil să reîncepi munca de acasă. Numai că acasă e frigiderul și în frigider mâncare. Și bere. Și mâncare. Provocare.

SĂGETĂTOR.  E o perioadă foarte bună pentru făcut planuri. Te-ai gândit deja unde o să faci Revelionul? Nu te obosi. O să-l faci acasă.

CAPRICORN. Nu are nici un rost să te minți singur. De ce să faci asta când poți deschide televizorul și asculta discursurile candidaților? Nu lăsa pe tine ce pot face alții!

VĂRSĂTOR. Lipsa unor planuri pentru vacanța de vară îți este dată peste cap de lipsa unor planuri pentru vacanța de iarnă. Învață să trăiești clipa.
Apa este udă!

PEȘTI. Viața ta sentimentală lasă de dorit. Până și rata de infectare cu Covid e mai mare decât rata de succes pe care o ai în relațiile cu partenerii.

RINOCERB. Oare există actori de filme porno care, dacă nu reușesc să-și termine treaba la birou/platou, sunt nevoiți să-și ia de muncă și pentru acasă?

Tanti Curdefier Aglaia

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile