HOROSCOP – Săptămâna 12

  • de

Doamna Forneti Sandu, visător profesionist și analist de vicii, citește planetele pentru tine

Se anunță o săptămână! Marte e așa de tare în retrograd, încât ai zice că se pregătește să părăsească sistemul solar. Ori că se ia la întrecere cu Dinamo în campionat. E din ce în ce mai frig, dar asta e mai degrabă vina Guvernului.

BERBEC. Ești din ce în ce mai stresat de viitorul apropiat. Ar trebui să te relaxezi mai mult. Abia dacă au trecut câțiva ani din martie și până acum, așa că nu ai niciun motiv să crezi că 2020 va mai dura mai mult de doi, trei, maxim patru ani.

TAUR. Restricțiile impuse de stat îți creează o stare de disconfort. Totuși, te-ai gândit la toți acei artiști care, din cauza pandemiei, nu mi pot parti- cipa la Cerbul De Aur? Nu te-ai gândit, normal, că tu doar la tine te gândești.

GEMENI. Financiar îți merge bine. Adică rău. Rămâi pozitiv și bucură-te de situație, căci nu e departe ziua în care, privind în urmă, ai să îți dai seama cât de bine o duceai acum, când crezi că îți merge rău.

RAC. Problemele sentimentale îți consumă foarte mult timp. Nu reușești să te aduni și să îți ordonezi programul. Spre norocul tău, autoritățile au soluțiile corecte și îți vor spune când, ce și cum să faci. Ai încredere în autorități, ele știu mereu ce e mai bine pentru tine.

LEU. Restricțiile și pandemia îți afectează viața sentimentală în sens pozitiv. În sfârșit poți da vina pe altcineva pentru că n-ai parte de o viață sentimentală. E timpul să sărbătorești. Acasă. Singur. Cu vinul ăla vechi și ieftin, pe care-l păstrezi pentru ocazii.

FECIOARĂ. Perioada aceasta este una extrem de propice pentru lectură. Vei căuta atent o carte bună, după care vei căuta pe internet dacă s-a făcut un film după ea și, în cazul în care recenziile acelui film sunt bune, vei găsi acel site de unde să-l piratezi și să te uiți la el. Ca un intelectual.

BALANȚĂ. Este un moment bun pentru a abandona vechile planuri, pe care nu ai reușit să le duci la bun sfârșit. E timpul să faci noi planuri pe care să nu le duci la bun sfârșit, pentru că va veni o vreme să renunți și la ele, ca să faci alte planuri, și mai bune.

SCORPION. Există probabilitatea ca o persoană influentă să apară în viața ta. E însă o probabilitate foarte mică, așa că nu trebuie să-ți faci probleme.

SĂGETĂTOR. Te simți plin de energie. De regulă doar în primele ore ale amiezii, imediat după ce te trezești și îți bei cafeaua. În rest, e cazul să te odihnești.

CAPRICORN. Vizitele prietenilor te obosesc. În special ale celor care vin la tine seara și, pe motiv de restricții, nu se mai dau plecați până a doua zi, când iar trebuie să mergi să faci cumpărături.

VĂRSĂTOR. Treci printr-o perioadă extrem de bună. Cu toate astea, parcă ceva îți lipsește. Uneori simți că tot ce ți-ar mai trebui e un milion de euro, în rest e ok.

PEȘTI. Faptul că unii politicieni re- ușesc să prezinte planuri de guvernare pentru patru ani, în timp ce tu nu reușești să-ți organizezi săptămâna, îți dă de gândit. Poate că e timpul să exersezi prin a-ți fura singur de prin casă.

RINOCERB. De ce nu s-a inventat încă o mască ce să conțină și niște cafea și care să acționeze precum un filtru? Adică, să bei doar apă caldă și să poți, instant, savura o cafea fără ca măcar să îți dai jos masca.

 

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile