HOROSCOP – Săptămâna 13

  • de

Domnul Marco Vidulescu, indiferent de profesie și numerolog din întâmplare, citește planetele pentru tine

Marte e în retrograd. Da, știu că știai asta. De fapt, planetelor pur și simplu nu le pasă în perioada asta de tine. Nu doar Marte, dar și Venus și Jupiter sunt în retrograd. Tot sistemul solar e în retrograd. Însă ăsta e semn bun. Căci dacă acum e rău, atunci înseamnă că o vină și bine. Iar dacă are să vină și mai rău, înseamnă că e bine acum.

BERBEC. Urmează o perioadă în care vei înțelege să apreciezi spațiul la adevărata lui valoare. Momentele prelungite, petrecute alături de cei dragi, te vor face să reconsideri ideea de minim două băi la o locuință.

TAUR. Faptul că vei petrece câteva săptămâni în casă, fără să te plimbi aiurea pe la terase și prin oraș are și efecte bune, din punct de vedere financiar. După ieșirea din carantină o să poți, în sfârșit, să îți permiți o pungă cu fistic. Sau cocaină, că au cam același preț.

GEMENI. Pe plan sentimental lu- crurile merg excelent. Din păcate, nu e tocmai o perioadă bună să faci planuri. Sau, mă rog, poți face planuri de unul singur. Caz în care, da, lucrurile merg excelent.

RAC. Grija pentru educația copiilor îți dă mari bătăi de cap iar cursurile online îți provoacă o mare dilemă. Te enervează mai mult faptul că nu prea se mai face carte sau faptul că nu prea mai ții minte nimic din ce ai învățat în școala gimnazială?

LEU. Faptul că unii profită de pandemie și câștigă sume imense nu ar trebui să te afecteze prea tare. Nu e ca și când fac toți banii ăia de la tine. Tu ești oricum falit și, probabil, nici serviciu n-o să mai ai multă vreme. Dar hei, într-o lună și câteva zile e Crăciunul. Iuhuuu!

FECIOARĂ. Trebuie să începi să vezi partea plină a paharului. Sau, mă rog, partea plină a sticlei, căci la ce săptămâni se anunță o să începi să bei direct cu sticla. Serios, o să începi. Zic și planetele.

BALANȚĂ. Sunt șanse mari pentru o promovare la locul de muncă. Cum e însă carantină, muncești de acasă. Probabil din bucătărie, că doar acolo fumezi.

SCORPION. E timpul să gândești po- zitiv. Spre exemplu, dacă vrei să nu mai fii sărac, tot ce trebuie să faci e să ai mulți bani.

SĂGETĂTOR. Lucrurile merg din ce în ce mai prost iar asta îți dă încredere în tine și în viitor. E o perioadă numai bună pentru a nu fi pozitiv.

CAPRICORN. Îți surâde ideea unei vacanțe. E însă genul acela de zâmbet parșiv, căci destinația optimă e bucătăria. Iar în bucătărie e frigiderul. Iar în frigider e mâncare. Ceea ce nu-i rău, dar nici prea bine, știi cum zic?

VĂRSĂTOR. Toate eforturile tale din ultima perioadă urmează să fie răsplătite și abia aștepți asta. După care îți dai seama că n-ai făcut absolut ni- ciun efort în ultima perioadă. Nici măcar planuri să faci efort.

PEȘTI. Nativii din Berbec vor avea o săptămână excelentă. La fel și nativii din Balanță. Nu și tu. Tu nu. Poate săptămâna viitoare. Poate.

RINOCERB. Cum se face că în ziua de vot, în mod normal, toate cârciumile și barurile și magazinele aflate la o distanță mai mică de 500 m de o secție de vot nu au voie să vândă alcool, în timp ce pe timpul campaniei electorale politicienii au voie să se apropie la mai puțin de 500 m de locurile în care se consumă alcool?

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile