JURNALUL PITICULUI PROMO – necaz de targă

  • de

Dragă jurnaule,

Trăies niște clipe care mă surmenez și mă cutremură numai când mă gândesc că cât de mare nervi îmi produce ăia de la usere. Degeaba ai user dacă nai pa- rolă, nu? Ce glumă bună am făcut. Hai că mai mam destins acum că am făcut gluma asta așa de bună că aproape am râs și eu. Că ieu am simțul umorului. De fapt, ieu am toate simțurile mult mai mari ca la oamenii normali, la oamenii de rând, la iobagii care crede că vai, oricie poate să fie ca mine. Și crecă de la șimțurile astea îmi vine așa, că ie unii la usere, băi, dar cum mă atacă iei pe mine demi produce așa, parcă am un nerv pe ei, o boală așa, de mai cămi vine să iau un concediul medical.

Că și acuma nuami când mă gândesc la cum vin ei și face ei gâți, că cines ei și se crede ei căs cineva, mă ia iar cu nerv și cu boală pe ei! Păi cum să vină iei și să urlă că cum adică am făcut ieu o lege care să dea privilegii la unii din instituții și la consiliile de administrație?

Da ce, am dat eu privilegii la PSD? Eu care mam luptat cu pesede și mă lupt și mă jertesc eu zi de zi și ceas de ceas, păi vine ei să mă critice pe mine că cum fac legi care să dea în plus bani la consiliile de administrați? Păi ei, proștii ăia, vai ce boală am pe ei, care na făcut nimic în viața lor și na fost acolo, de unde să știe ei că cum e bine și cum e nu bine?

Cum zicea și marele filosof, Tatae, „Zi Cioloș, de unde pulpa mea să știi când tu nai fost acolo”. Păi a fost iei, de la usere în consiliile alea de administrație casă știe cât de greu este și cât de multă muncă trebuie să depui? E treabă sisifică. Eu am fost în consilii de administrație și ieu știu. Păi ie ușor oare să mergi așa, la un consiliu de administrație de la o firmă, de la o companie, de la o bancă, care tu nu te pricepi la așa ceva și apoi să mai faci și performanță cum am făcut ieu? Păi cum să nu merite mai mult oa- menii ăia care muncesc ei în consiliilea alea de administrație? Dar ăia de la use- re, vai ce boală am pe ei, ăia nu înțelege că dacă na fost acolo de unde să știe?

Nu ie normal ca dacă pui pe unul care nu se pricepe, și dacă nu se pricepe clar trebuie să depună mai multe eforturi ca unul care se chiar pricepe, cum ziceam, dacă pui pe unul care nu se pricepe, nu e normal sai dai mai mulți bani dcât la unul care se pricepe? Că doar mai mult efor depune și mai mult chin și suferință ca să performeze și să opțină rezultatele scotante și dorite. Iar ăștia de la usere nu pricepe asta, vai ce boală am pe ei, și mă critică ei pe mine că cum adică fac  eu legi care să fie bine la oamenii din consiliile de administrație? Păi eu mai mam luptat cu PSD, am fost, am muncit, am făcut și experiențe la consiliile de administrație, și iei se ia de mine acum? Eo am făcut și greva foame, ieream gata să mă jertfesc pe mine, miam pus trupul la bătaie ca să dea guvernul PSD bani caresă facem monument la unire, zece milioane a dat, și vine un drulă sculă de la usere, vai ce boală am pe ei, sămi zicămine că cum ca eu sunt ca ăla de e nașpa de la pesede șil cheamă aproape ca pe mine? Păi ie posibil să stai să te jertfești pentru țară, și greva foamei am făcut, și să vină acum niște nimeni în ploaie ca ăia de la usere, vai ce boală am pe ei, și să facă ei gâtu mare că cum că vrem curățenie și să primenească la cla- sa politică, că cică și eu nu-s cum trebu- ie? Eu, că când mă băteam eu, cot la cot cu pesede, că eram baonetă la baionetă cu dragnea, că mă luptam cu el când nici măcare nu se exista usere, vai ce boală am pe ei, și vine ei acum să facă gâți?

Păi cum șia permis ăla de la usere, că nici nu merită săi pronunț numele, vai ce boală am pe ei, să zică el că cum că după alegeri dacă se face alianță, ei face alianță cu noi numai dacă oameni ca mine nu mai se regăsește în prima linie șin primul plan al importanței politice? Pe mine? Pe mine ca să mă dea la deo- parte? Eu care am făcut greva foamei, care mam dus în toate consiliile alea de administrație casă văd cum trebuie să faci să fie bine, care mam jertifit eu când am luptat cu dragnea și pesede, și să vine ei acum, niște unii că nici numi vine să le zic numele, vai ce boală am pe ei, și să facă garagații dinastea? Păi asta înțelege ei prin schimbare, că să facă fițe dinastea și să dea la oparte oamenii mai de claitate? Eu cred că la ăștia de la usere, vai ce boală am pe ei, mai mult le e fircă că unii oameni ca mine nu în- chide gura când vede ce matrapazlicenii fac și ce combinații și cum vrea ei să refomrează țara cu vrăjeală și gargara. Păi ce, a făcut ei greva foamei? A muncit ei la consiliile de adminisrat la companiile statului? Sa chinuit ei să trăiască  cu câteva zecidemii de euro pe lună ca mine? A făcut ei ceva pentru țara asta? Șacuma comentează că cum adică că așa și pe dincolo.

Niște nemernici ăștia de la usere, vai ce boală am pe ei, mai bine nici nu mai le pomenesc numele.

Hai, te pup, mă duc ca să mă calmez că numai când mă gândesc la cât mă enervează ăștia îmi bine să mă enervez și mai tare și e păcat sămi consum nervii pe ei în loc să folosesc energiile pozitive nervoase în scopul nobil de a face să fie bine la țară și la români.

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile