JURNALUL PITICULUI PROMO – singuri spre unicitate

  • de

Mult iubite și stimate tovarăș Jurnal,

Cu neprețuită admirație și căldură îți scriu ție aceste rânduri, ca când le-aș scrie pentru mine, căci cine altul între oamenii muncii este mai cu merit de stimă și admirație deplină? Mă bucur pentru mine ca cum m-aș bucura pentru partid, căci și partidul se bucură pentru mine și vrea binele meu așa cum îl vrea binele fiecărui locuitor al acestei minunate patrii, România, la care toate elemenetele nocive uneltesc spre a o distruge înspeciat din interior.

Partidul, dacă e să gândesc în linia filosofică pe care iluștrii noștrii înaintași au trasato, este emanația voinței poporului și dorința de bine și de progresc către nebănuitele culmi ale unei societăți în care cu toții suntem egali nu doar în fața morții, cum greșit zice instituțiile oculte, ci mai ales în fața vieții și unii față de ceilalți. Partidul sunt eu, căci și eu sunt o emanație a poporului iar eu sunt partidul căci ideile partidului emanează de la mine, care prin toți porii mei sunt conectat la nebănuitele resurse pe care tradiția milenară a acestui popor, care de sute de ani există pe aceste sfinte meleaguri, le port în mine cu ardoare de muncă și iubire de neam și țară

E timpul, dragă tovarăș Jurnal, să ne ridicăm la idealurile și speranțele înaintașilor noștrii, care cu atâta muncă și dăruire și jertfă lea lăsat cu linbă de moarte pentru noi, bravii lor urmași.  E tinpul să reclădim cea ce elementele ostile clăditului au dărâman. E timpul să reparăm ogoarele și să punem sămânța industriei acolo unde pesedeul a făcut tot răul și a încercat să distruge bunăstarea la oameni! E tinpul să eliminăm buruiana burghez moșierească și ideile blafemiatoriste pe care useriști veniți de nicăriei, mânați în luptă de dorința mârșavă de a distruge tot cee ce truda muncii și sudoarea sufletului de român a clădit în zeci de mii de ani pe aceste sfinte meleaguri. Nu putem ca să lăsăm gândurile lui Ștefan cel Mare, lui Micea cel Bătrân, ale lui Basarab și Decebal și toți ceilalți mari înaintași să fie întinate acum de pornirile materialist vulgare ale unor neiubitori de țară, care caută dă denaturează liniștea sufle- tească a unui binecuvântat popor!

Clipa victoriei ie aproape! Tovarș jurnal, îți raportez că mândire solemnă că ca urmare la toate calculele și sondajele efectuate, patidul nostru a depășit planul cincinal stabilit pe ultimii patru ani și este gata să pășească încă un pas spre țelul de a elimina toate celelalete elemente politice care cu mârșăvie încearcă să distrugă planurile și obiectivele atât de înțelept trasate de la nivel central! Bunul parcurs și dezvoltarea multilatetrală prin propagarea mesajelor într-un cadru organizat, de la nivelul comitetului central și până în cea mai mică comunitate de oameni au muncii, ne-au adus astăzi în situația în care, peste puțin timp, vom culege roadele muncii depuse de fiecare pentru fiecare și pentru noi toți. Recolta de voturi preconizată pentru luna decembrie arată semnale îmbucurătoare iar virtutea proletară înfloește în fiecare casă și sulfet de patriot român, gata să se jertfească pentru partid și viitorul luminos al națiunii! Suntem, tovarășe jurnal, pe drum cel bun, bătătorit de marile valori care au precedat aceste luminoase vremuri în care trăim. Epoca de aur de 24 de carate ne este în față și e de datoria noastră, a fiecărui om al muncii și al patriei, să batem aurul până e cald pentru a ajunge și depăși epoca de platină în care oamenii muncii merită să existe!

În ciuda propagandei vulgare a unor elemente nocive care se ascund sub conceptele arhaice ale unei deomcrații cu mai multe partide, noi ne continuăm drumul trimfal către adevăarat democrație, în care omul social este liber să aleagă un singur partid, partidul nostru. Nu putem să atingem unicitatea adevărată decât mergând cu toți în direcția stabilită, devenind cu toții o ființă, un partid, un singur unic! Libertatea unică nu înseamnă libertatea  de a alege între mai multe vicii, între bine și râu, între planul bine stabilit și haosul materialist propagat de agenturi și elemente sociale nocive, căci libertatea adevărată este libertate de a alege partidul cu programul desfvârșit. Este libertatea de a alege unicitatea unui partid care pune cetățeanul și omul muncii, patria și idealuile nobile ale dezvoltării mai presus de orice viisicitutudine care ne cuprinde și ne este formulată ca un atac la adresa însăși ființei nobile a românului!

Vom ânvinge căci victoria finală nu poate fi obținută dacă ne lăsăm pradă la tentaculele dezbinării pe care elemen- tele nocive sociale de la ceilalți vrea să le propagă.

Vom câștiga pentru că vom învinge iar victoria noastră va fi deplină, căci doar respectând și alegând partidul, PARTIDUL, vom putea să clădim un viitor luminos, de care să fie mândrii nu doar cei ce ne vor urma, dar și cei care au fost înaintea noastră și a pus bazele la clădirea acestui viitor luminos!

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile