Nimeni nu întreabă, oamenii muncii răspunde! Mesaje de susținere pentru candidații noștri!

  • de

Cu toate că trăim vremuri tulburi,  în care suntem greu încercați de pandemie, de criza economică și de toată tevatura cu mască sau fără mască, oamenii simpli nu și-au pierdut încrederea și iubirea pentru distinșii politicieni ai județului. Pentru partid! Căci numai el, partidul, prin intermediul oamenilor destoinici care-l conduc, ne poate readuce pe calea cea dreaptă. Așadar, cu deosebită considerație și admirație pentru munca neostenită pe care o depun pentru noi, oamenii, am decis în cadrul colectivului redacțional să publicăm o parte din mesajele pe care cititorii le adresează, prin intermediul nostru, iubiților noștri conducători:

Nu există pe lume om mai bun ca Tatăl Nostru, cel care ne va rămâne pe veci în inimi Singurul Primar, Mircea Hava! Acest om deosebit a fost un adevărat vizionar, transformând Alba Iulia într-un centru al turismului local, național și mondial. Cum să nu-ți tresalte inima când vezi zilnic pe străzi zeci de mii de străini veniți să-și petreacă concediile aici? Fără industrie poluatoare, fără stresul și șomajul cu care se confruntă atâtea localități din România. Farul Călăuzitor al vieților noastre, cel plecat acum să ducă lumina la Bruxelles, a transformat un orășel uitat de toți în cartierul general HoReCa. Și nu e doar atât, căci totul se află la un clic distanță, mult peste orașele mari, considerate importante centre IT, cum ar fi Clujul, Bucureștiul sau Timișoara.

Dacă pentru lucruri banale făcute de primarul lor, locuitorii comunei Ciugud au simțit nevoia să vină cu un slogan cum e CIUGUD TO BE TRUE, cred că noi avem datoria să spunem, din toată inima, că albaiulienii HAV_A SMARTCITY!

Marghioala Culcuș, administrator de pensiune

Te iubim, te iubim, că ca tine nu găsim! Mult iubite și stimate domnule Florin. Sunt mamă a patru copii și, chiar dacă sunt mici, în fiecare zi mă  joc cu ei de-a votul. Să știți că în familia noastră ați câștigat deja cu 100% orice alegere. Vă mulțumim că existați și să vă dea bunul Dumnezeu sănătate, bucurie și cât mai multă putere de muncă, că fără dumeavoastră nu știu ce ne-am face! Vă pupăm sincer și vă iubim deplin!

Viorica F, Dumbrava, strada principală

Stimați și iubiți conducători, colectivul de elevi și de șoimi ai Școlii Generale nr. 2 din Alba Iulia, alături de cadrele didactice, fidele directivelor politice de partid, vă asigură de susținerea cu tărie a proiectelor mărețe pe care le-ați gândit pentru creșterea și dezvoltarea județului nostru. Vom face tot posibilul să depășim Fondul Clasei cu minim 220 la sută, conform planului multianual gândit de directorul instituției noastre, tovarășul profesor Aurel Munteanu.

Raportează, comandant de detașament Popescu Mihai, clasa a VIII-a B

Dincolo de vorbe rămân faptele. Noi, angajații din Cooperativa Agricolă de Producție din Blandiana, județul Alba, vă asigurăm că am depus toate eforturile pentru propășirea județului nostru. Anul acesta am depășit producția națională de grâu la hectar, porumb, orz, orzoaică și soia. Vă anunțăm că la anul, dacă păstrăm același ritm de productivitate, datoria externă a României va fi stinsă încă de anul acesta.

Cu respect și devotament, director C.A.P.Blandiana, tov. ing. Perș Sanu

Depășind planul cincinal după doar 4 ani și jumătate, muncitorii Uzinei Mecanice Alba Iulia vă salută și vă asigură de cele mai calde gânduri  și aprecieri. Și în semestrul acesta am depășit recordul de semestrul trecut. Muncitorii din secția a XII-a am pilit, frezat, sablat 4.057 piese, fiind primii în întrecerea pe unitate. De asemenea vă spunem că doar împreună, clasa muncitoare și partidul conducător, putem să depășim situația actuală și să trecem la etapa următoare de dezvoltare.

Lăcătuș mecanic Codrea Titel

Indiferent de diferențele etnice, so- ciale și profesionale, maghiarii, sașii, sârbii, polonezii și celelalte minorități conlocuitoare vă vor fi mereu alături, umăr lângă umăr, pentru dezvoltarea economică și armonia comunității spre care ne conduceți. Respectând promisiunile făcute conducătorilor aleși, vă asigurăm că vom acționa permanent, fără neîncetare, pentru propășirea nobilelor idealuri, până la victoria deplină.

Socaci Andrei, reprezentant minoritate, Vinţu de Jos

Muncitorii de pe ogoare, angajaţii din CAP-urile şi IAS-urile judeţului, cei care trudesc pentru pâinea locuitorilor de la oraşe, vor încheia la timp lucrările agricole de toamnă. În noiembrie, vom demara inclusiv semănăturile de primăvară, iar dacă natura ne va ajuta, în luna aprilie vom culege primele roade ale muncii noastre, pe care fără ajutorul dumneavoastă le-am fi cules abia în august. Trăiască partidul nostru şi aleşii noştri!

Purdi Vasile, satul Hăpria, comuna Ciugud

Angajaţii Magazinului Universal de Reciclare din Alba Iulia, raportăm că în ultima lună am achiziţionat de la populaţie 2.784 de sticle, 445 borcane, mari şi mici, 24 sticle de şampanie plus multe alte articole casnice. Planul pe luna viitoare va fi depăşit, pentru  că populaţia a răspuns cu entuziasm la chemarea noastră de Recuperare – Recondiţionare – Refolosire.

Gestionar: tov. Verner Nicolae-Mihai

Stimate domnule Claudiu Florin, să ştiţi că în cadrul colectivului de familie am decis ca primul nostru copil să poarte numele dumneavoastră, chiar şi de va fi fată. Fiecare ieşire publică a dumneavoastră este un moment de înaltă bucurie pentru noi. În fiecare zi ne uităm la televizor cu speranţa că vom revedea chipul dumneavoastră angelic. Sunteţi o oază de  speranţă  şi un licăr de frumuseţe pură! Vă iubim şi vă susţinem în lupta dumneavoastră cu celelalte partide care nu vor să facă bine aşa cum dumneavoastră vreţi să faceţi bine la oameni!

Cu stimă și considerație, Floricia Maglici, Daia Română

Dragă domnule tovarăşe Preşedinte! Vă scriu cu mână tremurândă însă cu nesfârşită bucurie în suflet pentru faptul că existaţi. Vă stimez şi apreciez încă din ziua în care aţi făcut primii paşi şi    ne-aţi călăuzit pe calea progresului. Nici nu vreau să încerc să-mi imaginez cum ar fi arătat Consiliul Popular Judeţean fără un om ca dumneavoastră la cârmă.  Cuvintele  alese cu care frumos l-aţi descris pe domnul tovarăş Claudiu Florin R, mi-au inspirat încredere. Acum sunt convins că el şi numai el este alegerea corectă, alegerea pe care fiecare om care-şi iubeşte patria trebuie să o facă. Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate şi putere de muncă, să ne ocrotiţi şi conduceţi în continuare!

Love, Vasilică Piștalău din Șpălnaca

Stimate domnule Claudiu. Plecarea lui Mircea Haş a lăsat un gol imens în inimile şi sufletele noastre, un gol pe care nimeni până la venirea dumneavoastră în prim-planul atenţie noastre nu a putut să-l umple. Fără dumneavoastră în funcţie am fi orbecăit precum nişte oi fără păstorul lor. Am fi existat fără să cunoaştem măcar gustul progresului şi al bunăstării. Nici nu ştiţi cât de mult însemnaţi pentru noi, cu câtă bucurie am primit la noi în comună vestea că veţi candida din nou! Suneţi lumina care ne călăuzeşte şi sufletul bun şi curat pentru care merită să vă susţinem necondiţionat!

Miruna Volonescu, agrochimist în comuna Fărău

Desigur, au existat multe, extrem de multe alte mesaje pe care, din lipsă de spaţiu, nu le putem prezenta. Dintre miile şi miile de astfel de scrisori de admiraţie şi susţinere necondiţionată, nici măcar una singură nu a avut un caracter critic la adresa  partidului ori a liderilor iubiţi, semn că suntem cu adevărat pe calea cea bună. Deşi nu ne place să facem predicţii, colectivul redacţional al Semne de Întrebare poate afirma, cu tărie, că scorul de 100% este nu doar o ţintă de atins ci o simplă bornă pe care partidul, condus de oameni precum Florin Claudiu, Ion D sau Mircea Haş, o va ajunge şi depăşi fără probleme. Ura! Trăiască partidul!

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile