Panouri și tramvaie, de campanie straie

  • de

Primăria Alba Iulia trebuie să dea jos toate afișele prin care promovează „marile proiecte” pe care le va face în oraș, acelea cu piste, blocuri, draci și laci. De ce? Pentru că sunt o evidentă campanie  electorală,  făcută cu bani publici, în favoarea viceprimarului cu atribuții de primar și apucături de candidat, Paul Voicu. De altfel, încă din primul număr al revistei v-am povestit despre cum acele panouri amplasate strategic prin zonele aglomerate ale orașului și pe care în toți anii, de la instalarea lor și până acum, erau promovate evenimentele din oraș, au fost transformate peste noapte în panouri cu promisiuni electorale. Chestie pe care, într-un final, după ce au fost sesizați de către cei de la USR, au constatat-o și cei de la Biroul Electoral.

Tramvaie mănenemă! Gabriel Pleșa și USR-PLUS au scos din joben un fel de plan/promisiune electorală în care ne vorbesc despre tramvai electric în zona metropolitană. Uatăfac! În primul rând că despre ce zonă metropolitană a lui pește prăjit putem vorbi la Alba Iulia? Și-apoi, tramvai mă? Ne chiar gândeam și noi așa, cum stăteam liniștiți că avem de toate, absolut de toate, de la actuala administrație, când ce să vezi, apar ăștia cu tramvaiul. Bine că au specificat că  e  tramvai electric, că altfel am fi bănuit că e unul din-ăla cu cai, la care se vor înhăma sistematic câte doi, trei mânji din-ăștia de pe la USR-PLUS. Bravo băbăieți! Hai că mai sunt ceva zile de campanie, poate faceți din gură și un metrou până la Sebeș, că și-așa n-avem pod peste Mureș sau autostradă în direcția aia.

Sărmanul băiet de la PSD, acel Alin Stanciu, pe care nu-l cunosc nici măcar colegii de partid, măcăne prin online că vrea dezbatere publică cu ceilalți contracandidați. Probabil că atunci când l-au desemnat candidat, șefii de la PSD nu i-au explicat că rolul lui e unul simplu, să existe și să dea bine în pozele de decor. Altfel, o dezbatere publică între toți candidații ar fi o minunăție, un fel de conjurație a troglodiților, ce i-ar da fatala limbii române. 100% ne-am uita la așa ceva.

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile