Pe culmile prostiei

  • de

Campionul absolut al săptămânii trecute e Florin Roman, fără doar și poate. A ieșit omul cu o mega lege, prin care torționarii de pe vremea lui Ceașcă, cei dovediți de justiție, își vor pierde privilegiile. Ce frumos! Mai trebuie doar să rezolve cu ăia care au trădat la Bobâlna și chiar e bine atunci.

Imediat după a făcut însă rahatul praf promovând niște noi privilegii pentru actuala nomenclatură, în speță pentru bașcanii de la ASF. Să mai mânâncă și gura lor niște milioane din bani publici. După care, supărat nevoie mare că presa, în cea mai mare parte a ei, a șters pe jos cu inițiativa lui, și cu el chiar, s-a supărat și a inițiat un proiect de lege prin care să restrângă liberul acces la informațiile de interes public, chestie pentru care s-a înhăitat cu patru pesediști. A urmat, desigur, un nou val de mui și, plin de compasiune și înțelegere, și-a retras semnătura. Că, vezi Doamne, a înțeles mesajul. Păi, dacă ar fi înțeles mesajul, s-ar fi cărat dracului undeva în vreo chilie, afară din viața publică. Numai că nu s-a văzut încă po- taie să plece din fața măcelăriei și nici porc politic să zboare din funcție.

Mare distracție cu Covid la nivelul județului. Pare că vrem să recuperăm tot ce n-am bifat în lunile alea  în care situația era nu doar sub control, dar de un roz strălucitor. Spre exemplu, la Galda e un focar de plâng sucevenii de invidie. Sigur, e și o anchetă acolo și, zic sursele noastre, s-ar putea lăsa cu niscaiva dosare. Păi, spre exemplu, fiul primarului, care fusese diagnosticat ca fiind infectat cu Sars Cov 2, nu și-ar fi declarat mama la contacți direcți. Iar mama mergea destul de des pe la acel centru medical, azil, cum i-o zice. Bașca, s-au mai și distrat prin campania electorală de parcă virusul ăsta nici nu exista. Păi dacă e bal, atunci bal să fie!

Pe de altă parte, cel puțin un lucru e clar în ce privește Covid19, virusul e unul de treabă, care nu discriminează. Păi altfel ar fi infectat atâția politicieni? Uite, spre exemplu cei de pe la PNL, un senator și alți oameni din conducerea birourilor politice au reușit să se lipească de el. Și nu, nu e din cauză că au chefuit ca nebunii după victoria partidului și a lui Dumitrel. Aia a fost așa, că trebuia făcută, și nu are legătură cu virusul. Doar știm cu toții că normele astea date de stat sunt pentru oamenii simpli, normali, nu pentru cei cu funcție în partidele câștigătoare.

Ah, ce tristețe în partidul lui Ponta.

S-a supărat Flaviu Predescu și a anunțat că nu se mai joacă de-a politica cu Mickey Mouse. Cum adică cine e Flaviu Predescu? Păi e poet dom’le, cățeluș cu părul creț, alea-alea. E și fost lider pe la PSD tineret, fiu de tătucă nomenclaturist, șef al UM Cugir. Dar, mai ales, e un securici cu acte în regulă. Un mic politician lipitoare care s-a aciuiat pe lângă Cristian Maior, când ajunsese ăsta senator PSD de Alba. Și, după ce Maior a ajuns la SRI, s-a dus și el acolo, că doar ce să și facă? E ca-n familie. Iar acum, de ceva vreme, ajunsese consilier a lui Ponta pe probleme de cultură și om de legătură cu filiala Alba. Mwahahaha. S-or fi supărat serviciile pe Victoraș după rezultatul alegerilor, de i-au luat până și cățelușul cu păr creț. Sau nu a fost să fie de vreun ciolan cu care să se întoarcă micul Predescu în gură, la Alba. Ce tristețe, mai că am vărsat o lacrimă.

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile