HOROSCOP – Săptămâna 14

  • de

Tanti Varvara Ghicitorescu, astronumismat și circometrolog al mișcării stelelor, citește planetele pentru tine

Venus intră în retrograd și face conjuncție cu Jupiter, care e și el în retrograd. Și Marte e în retrograd, iar luna intră în al doilea cadran al ciclului, semn că se îndreaptă spre retrograd și ea. Ne apropiem cu pași repezi de 6 de- cembrie, când toate planetele se alini- ază în semn de semiundă iar casa pla- nurilor se revarsă și dă pe afară, semn de bunăstare la toată lumea, până pe 7 decembrie, când totul revine la normal.

Berbec. Astrele îți surâd și sunt șanse mari să te afli pe primele liste cu cei care vor beneficia de revo- luționarul vaccin. Cum însă vaccinul nu există, sunt șanse mari ca până el apare listele să fie modificate, că doar n-o să te aștepte norocul așa, până la adânci bă- trâneți. Mă rog, dacă le prinzi și pe alea.

Taur. E o perioadă bună să-ți pui planurile în ordine. Sau să faci planuri noi. Sau poate mai bine să faci ordine. Da, mai bine fă ordine prin casă, că pentru planuri ai vreme și altă dată.

Gemeni. Agitația ta din ultimele săptămâni se apropie de sfârșit.Ceea ce este foarte bine, căci orice sfâr- șit e și un nou început. Urmează o nouă perioadă de agitație, însă din cu totul alte motive.

Rac. Acum că știi unde o să petreci revelionul ești mult mai liniștit.
După câteva calcule îți dai seama că și acasă te costă cam la fel de mult. Cu alte cuvinte, bei și mănânci la fel de mult. Chiar prea mult. Măcar acum poți da vina pe pandemie.

Leu. Te încearcă o oboseală zilele acestea. Nu reușești să-ți dai seama dacă e o oboseală de moment sau e una acumulată din ultima perioadă. Faptul ăsta te pune pe gânduri și te obo- sește. Cel puțin mâine o să știi de la ce ești obosit.

Fecioară. Ai scăpat cu bine de Black-Friday și ți-ai cumpărat tot ce ți-ai dorit pentru că nu ți-ai dorit nimic. E timpul să te gândești la Black-2021 și la tot ce nu-ți dorești, ca măcar parțial să ți se întâmple.

Balanță. Te-ai gândit vreodată că Mando, din The Mandalorian, reușește să stea cu casca aia pe cap de două sezoane însă tu te plângi că tre să porți o amărâtă de mască?!

Scorpion. Mai ții minte că era o vreme în care marea problemă a societății era ananasul de pe pizza? Ei, da, ce vremuri…

Săgetător. Te simți împlinit și par- că nimic nu îți lipsește. Poate un milion de euro. Da, un milion de euro nu ți-ar strica.

Capricorn. Urmează să primești niște vești bune. Se va deschide autostrada Sebeș-Alba Iulia și o să poți, în sfârșit, să te simți ca în 2016, când trebuia să fie deja gata.

Vărsător. Nu e deloc o perioadă bună. E nasol. Mai bine nici nu-ți mai zicem ce și cum. Lasă-te surprins.

Pești. Problemele sentimentale îți complică viața. De când cu statul în
casă începi să dezvolți noi pasiuni. Acum savurezi mâncăruri despre care nici nu voiai să auzi înainte.

Rinocerb. Este foarte trist că nu există un monument al depunătorului de coroane, la care să depună co- roane și cei care nu fac altceva în func- țiile publice decât să depună coroane. Un astfel de monument ar fi un veritabil omagiu adus celor care n-au fost în sta- re să facă altceva decât să aducă omagii. Cine știe, poate că în viitorul apropiat o să avem unul, că de din-ăștia care alt- ceva nu fac cât stau în funcție e plin.

 

Doamna Varvara Ghicitorescu

Etichete:
0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile