Totul pentru partid, tontul pentru țară

  • de

Adio, dar Roman cu tine!

Așa ceva n-am pomenit, jur. Nu cred că a mai rămas vreun lingău de clanțe de pe la vreo instituție publică din Alba care să nu-și fi pus, pe facebook, poză cu Florin Roman. Așa de tare e pupat și lăudat omul ăsta, că are probabil doar bășici pe buci. Dumitrel linge la el de dimineața până seara. Managerul spitalului îi pupă poza de zici că-i icoană. Șefi de instituții, membrii de partid și, probabil, copiii nenăscuți ai gravidelor îi cântă numele înainte de culcare. Nici Ceaușescu, în vremurile sale de glorie, nu era așa de ovaționat cum e ăsta. Eh, iată, măcar tineretul are parte de o lecție, pe viu, de istorie. De ce să-ți pierzi vremea citind despre comuniști, când îl ai la Alba Iulia pe Florin Roman? Mi-nu-nat!

Planul de rezervă

După ce au făcut rahatul praf cu ma- rele proiect de reformă internă, băieții din PSD, ăia de-s cu revoluționarul de europarlamentar, o joacă sanchi strategic. Nu au reușit să-l mazilească pe Dîrzu, care se ține tare de scaun, așa că l-au pus pe Tuhuț, primarul din fucking Ciuruleasa, ditai președintele de organizație. Așa, interimar deocamdată.

Bun, că l-au pus candidat e una, dar de ce și președinte? Adică, iaca stra- tegie pe Negrescu. În loc să rămână el președinte interimar al organizației, i-a dat scaunul lui Tuhuț. Care Tuhuț ăsta e din clanul lui Dîrzu, din echipa lui. Numai că așa, dacă e și președinte de filială – speră Negrescu – odată ce se vede deputat nu va mai renunța la funcția de deputat. Caz în care pentru Dîrzu se va striga: game over. Însă, la cât de eficienți sunt ăștia de la PSD cu propriile planuri, probabil că nici ăsta nu le va ieși.

Joaca de-a primăritul

Și-a intrat Pleșa în pâine! Gata cu joaca în Primărie. S-a pus omul pe treabă, așa ceva n-ați pomenit. În timp ce toți ceilalți primari de pe la USR,  din țară, au ieșit imediat ce și-au luat mandatele în primire, cu fel și fel de proiecte și planuri de curățenie, cu scos firme căpușă, cu eliminat sinecuriști, al nostru, mare viteaz, s-a dus să inaugureze două locuri de joacă. În rest, nada, nimic. Tot gașca lui Hava și Voicu conduce pe acolo, tot omuleții de partid împart și despart bugete, dar e bine că s-au vopsit niște locuri de joacă. Ce mai contează altceva? Bine că se fac dezinsecții la 5 grade, bine că firma pedistului Todea tunde iarba de zici că e o chestiune de maximă urgență, bine că restul contractelor merg brici. Hai că suntem pe drumul cel bun. Parcă și vedem că o să monteze niște tramvaie, din plastic, prin locurile alea de joacă proaspăt inaugurate și gata, ne-a închis gura tuturor!

Luptăm, murim, dar nu închidem fabrica de laude

Hai că stăm bine și cu Covidul. Am stat noi o vreme, ca proștii, la coada țării în ce privește recolta de cazuri, dar iată că e din ce în ce mai bine. A rămas Spitalul Județean și fără director medical, a rămas și fără o sumedenie de asistente pe la Infecțioase și nici situația de la ATI nu-i tocmai îmbucurătoare. Și, în loc să aducem personal de prin alte părți, ne jucăm de-a dat mesaje politice, de-a susținut diverși candidați. Că așa e în tenis. Să trecem naibii de campania asta electorală și, apoi, dacă mai ră- mâne ceva din noi, ne vom ocupa și de alte cele, cum ar fi paturile de la ATI sau situația cu personalul medical.

Meseria de politician e brățară din HAUR

Mare noroc avem cu băieții ăștia din AUR. De pe vremea lui Vadim, ori din timpurile în care Vanghelie făcea spectacol, n-am mai râs așa bine. „Oameni de AUR semnează pentru oameni de AUR…in Alba de AUR!” e titlul ultimei postări de pe pagina de facebook a partidului. Iar fata aia de se visează senator din AUR e teribilă. Vă recomandăm cu căldură să dați o geană peste postările lor, să vedeți cum se plimbă și pozează ei așa, îmbrăcați în galben, cu aur în gură, de zici că au scăpat de la circ, nu alta. Și-apoi băiatul ăla de a fost primar la Șpring, pe care l-a bătut în alegeri fătuca aia, peferata lui Florin Roman, vai, vai. Hai că o să ne distrăm și de alegerile astea.

0 0 Votează
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile