Cel mai prost film cu zombalăi

Nu mă uit mereu la filme proaste, dar și când le aleg, zici că am câștigat la loteria prostiei, nu alta. Așadar, să vă povestesc pe scurt despre Army of he Dead, cel mai prost film cu zombalăi făcut vreodată. Netflix, bineînțeles, că doar trebuie și ăștia să mai facă rahatul praf cu câte un film din-ăsta, după care musai bagi câteva episoade din Narcos, numai așa, să îți aduci aminte de ce naiba n-ai anulat abonamentul.

Ei bine, oficial, acest Army of the Dead este genul „action/horror”. Și are acțiune, da, însă horror e doar ideea, scenariul și modul în care joacă actorii. Adică e atât de prost că e de speriat.

De ce am ales să-mi pierd timpul cu el? Păi, cică e regizat de acel Zack Snyder, ăla de a făcut și ultimul Justice League, o altă super-prostie. Și eram curios să văd dacă aia a fost o întâmplare. N-a fost. Apoi, în filmul ăsta super prost joacă și o mână de actori care-mi plac. Nu, nu Dave Bautista, muntele ăla de om, cu capul țuguiat, care juca wrestling și care n-are treabă cu actoria. Ana de la Reguera însă îmi place și a jucat chiar ok în Goliath, Power sau Narcos. La fel de mult îmi place și Omari Hardwick, adică Ghost din Power. Sau Hiroyuki Sanada, pe care-l știți din Wolverine, The last Samurai sau altele, plus încă vreo câțiva actori pe care siguri îi recunoașteți de prin alte filme, deși sper să nu ajungeți în situația să. Adică să vă uitați la prostia asta.

Super imbecilitate. Armata americană, normal că armata, care făcuse probabil niște teste cu te miri ce chestii ilegale, transporta un container într-un convoi cu super blindate. Mega protejat gen. Așa de protejat că, pe un drum practic gol, venea doar o mașină cu doi proști și aia s-a băgat în ei, a dărâmat tot, bum, bam, șmaf, explozie. Și a scăpat zombalăul șef. Și de aici povestea. Infecție, pandemie, zombie, circ, luptă, pușcături și toate cele.

În toată dilimăneala, zombalăii au reușit să cucerească doar zona Las Vegas. Acolo aveau ei treabă. Iar SUA, cu toată armata lor, au rezolvat situația. Cum? Simplu: au înconjurat Las Vegasul cu containere. Da, containere din-alea de metal, de cărat marfă. Atât a putut armata și toată America. Bine, e posibil ca și zombalăii ăia să fi avut o fobie gravă, o frică de containere, dar n-o să aflăm asta niciodată. Evident, încercuirea aia cu containere puse una peste alta, la câțiva metri înălțime, era mai mult decât suficientă, că deși zombalăii puteau să sară 10 metri, aveau frică de containere.

Ei bine, apare unul bogat, care adună o echipă de smardoi, care să intre în orașul încercuit și plin cu zombie, să meargă într-un cazino și să recupereze vreo două sute de milioane. Iar ăia, când aud de atâția bani, acceptă. Sigur, tot orașul ăla, acum plin cu zombie, era ticsit de bani, dar până să le ofere japonezul oportunitatea, ei nu s-au gândit să meargă la produs. Mă rog.

Se face echipa, că ăla mare cu capul mic vrea să o ajute pe fi-sa să-și cumpere o rulotă, un food-truck. I shit you not! De-aia se bagă. Numai că ajunge să meargă în expediție și fi-sa. Că povestea, scenariu. Și, ce să vezi, când ajung în oraș, află de la una din echipă, care știa dar nu le-a zis nimic, că zombalăii nu-s așa, niște zombalăi proști, ci gândesc, se mișcă, au ierarhie și rahat pansat. De fapt, japonezul care i-a trimis în misiune nici nu era după bani, ci voia de fapt capul reginei zombalău, ca să facă teste și chestii militarii. Băi, nebunie, nu alta. Așa prostie n-ai mai văzut de la congresul PSD în care au pus-o pe Dăncilă președinte de partid.

Evident, totul e contra cronometru, că doar Armata SUA, după ce a rezolvat problema cu niște containere, decide să dea cu bombă atomică. Băi, serios, de la containere la bombă atomică.

Există însă și o chestie mișto în film, poate singura, anume faptul că regele zombalău are un tigru zombalău. Care e chiar mișto. Ah, și tot mișto e și faptul că mor toți, deci chiar nu are rost să te uiți la tâmpenia asta de film.

0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile