HOROSCOP – Săptămâna 21

  • de

Fernando Stelaru, astrologician și cercetător global, citește planetele pentru tine

Săptămâna care urmează va fi una plină de evenimente pentru cei născuți. Trigonomul dintre Lună și Jupiter favorizează favorurile în timp ce Marte, pitit în casa a 7-a, a banilor, le joacă feste celor care sunt deciși să investească în bitcoini. Este o perioadă excelentă pentru căutări însă nu una potrivită pentru găsiri. Poziționarea planetelor pe harta astrală arată în mod clar că pentru unii are să fie o săptămână mai bună decât precedenta, în timp ce pentru alții nu. Să nu uităm niciodată că apa este udă.

Berbec. Spre final de săptămână efemeridele geocentrice îți pot aduce o surpriză. Mai ales dacă te cheamă Geo și stai în Centru. Efectul efemeridelor va fi resimțit mult mai puțin de către nativii berbec care locuiesc la periferie. Iarna este frig.

Taur. Soarele face o conjunctivită cu Venus, în casa planurilor și proiectelor, ceea ce îți ridică semne de întrebare. Mai ales că în ce te privește, în casa planurilor și proiectelor nu e nimeni acasă de multă vreme. Câinele care latră nu mușcă.

Gemeni. Se anunță o posibilă călătorie. Din cauza faptului că rata de incidență a scăzut sub 3 la 1.000, șansele unei călătorii sunt undeva la 30%. Adică, dacă îți doreai să mergi de la Alba Iulia la Cluj Napoca, există șanse mari pentru o călătorie până la Aiud. Primăvara înfloresc pomii.

Rac. E timpul să iei o pauză și să te odihnești. Ultima perioadă, în care n-ai făcut mai nimic, își spune cuvântul și resimți din plin oboseala. Atât de mult nimic ai făcut în ultima vreme că începi să te simți ca un bugetar. Secretul unei vieți lungi este să nu mori tânăr.

Leu. Harta ta solară arată o apropiere între Jupiter și Marte, ceea ce înseamnă mare lucru. Simți că ai nevoie de spațiu și de șansă. Poate că e cazul să te apuci de sport. Nu imediat, mai bine de luni. Peștele iubește apa.

Fecioară. Curiozitatea ta este debordantă. Ai atât de multe incertitudini încât ai ajuns să citești și horoscopul, cu speranța că îți va confirma propriile dorințe. Marte e în retrograd. Pisica blândă zgârie mai rău.

Balanță. Tot ceea ce nu câștigi pe o parte, pierzi pe alta. Tendințele săptămânii trecute tind să se prelungească și săptămâna asta, așa încât simți un echilibru în ce privește neșansa și oportunitățile ratate. Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită.

Scorpion. Luna plină din ultima seară cu Lună plină îți marchează întreaga săptămână. O să simți efectele ei din plin. Ești din ce în ce mai optimist și asta îți dă și ție de gândit. Cauți mereu partea plină a paharului, semn că îți vine să bei.

Săgetător. În ce privește banii sau cariera, cu sănătatea stai destul de bine, iar asta îți dă încredere în relația cu persona iubită. Sunt semne bune săptămâna asta. Acvila non capit muscam.

Capricorn. Luna traversează casa profesiei din harta ta astrală, ceea ce înseamnă că vei da dovadă de profesionalism în tot ceea ce faci. Chiar dacă nu faci nimic, o să faci asta cu mult profesionalism. Meseria e brățară de aur.

Vărsător. Jupiter în conjuncție cu Saturn creează o mare șansă de oportunitate, de investiții. Te simți atras de proiecte speculative și-ți vine să investești la bursă. Nu prea ai însă ce să investești la bursă așa că poți încerca la pufuleții cu surprize. Foamea este cel mai bun bucătar.

Pești. Trecerea lui Marte prin semnele de foc, în drumul să spre retrograd, îți deschide apetitul pentru activități creative. Cum nu e prima astfel de perioadă, vei tinde mai mult spre activități recreative. Somnul dulce mult aduce.

Rinocerb. Dacă Pământul se învârte în jurul Soarelui, ba chiar și în jurul axei sale, de ce spunem că Soarele răsare și nu că, de fapt, noi răsărim înspre Soare? Și care-i legătura dintre Soare și unsoare, alta decât că dacă lași unsoare în soare se topește?

Domnul Fernando Stelaru

Etichete:
0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile