HOROSCOP – Săptămâna 31

  • de

Fornetti Sandu, agro-astronumismatic, citește planetele pentru tine.

Urmează o săptămână cu schimbări bruște, iar lucrurile par să fie când așa, când așa, uneori chiar altfel decât așa. Nu e însă cazul să îți faci griji, căci cumva are să fie. N-a fost niciodată să nu fie cumva. Luna face un arc de cer peste casa a patra, a banilor, și produce schimbări bruște în ce privește starea ta emoțională. Practic, o să te gândești la bani și o să plângi. Sau o să râzi, dacă îți permiți. Vei duce o luptă crâncenă pentru a-ți restabili echilibrul. Fie ai cheltuit prea mult, fie n-ai prea cheltuit că n-ai avut pe ce. Nicicum nu-i bine.

Berbec. Munca ta din ultimele luni dă în sfârșit rezultate. Nu-s neapărat rezultatele pe care le așteptai, însă sunt niște rezultate. E cazul să te bucuri de soare și de vremea plăcută de afară. Dacă e vreme bună. Dacă nu, găsește și tu ceva de care să te bucuri. Sau nu.

Taur. În ce privește situația financiară simți că ai un avantaj. Ai atins acel punct în care orice ai face vei avea succes și pare că nimic nu îți stă în cale. Te simți bine așa, pe zero, și nici măcar nu te gândești că ai putea ajunge pe minus.

Gemeni. Există șanse mari să obții o sumă importantă de bani. Poate nu azi, poate nu mâine, însă în viitorul apropiat. Nu ține atât de mult de ce face Jupiter cât ține de ziua de salariu, de când pică ea.

Rac. Ai avut parte de câteva zile extrem de stresante și simți că e cazul să îți iei o mică pauză, să te relaxezi puțin. Venus e însă în conjuncție cu Marte, care firește că e retrograd, dar asta nici măcar nu contează. De ce să îți iei pauză acum și să te stresezi că după pauză va începe iar stresul? Mai bine stai așa, măcar te-ai obișnuit.

Leu. Ești din firea ta o persoană extrem de practică. Săptămâna asta, însă, practic nu-ți iese nici aia, nici cealaltă, orice ai încerca. Pe de altă parte, ești și foarte pragmatic. Mă rog, nu ești, dar ai putea fi, însă practic nu-ți iese. Stai însă bine cu teoria.

Fecioară. Dispoziția proastă a unor prieteni riscă să-ți strice propria ta proastă dispoziție. Spiritul tău competitiv se va face resimțit și vei reuși, într-un fel sau altul, să ai o dispoziție chiar mai proastă decât a prietenilor.

Balanță. Sunt șanse mari ca una dintre ideile tale să se materializeze. Asta nu-i însă de bine, căci în ultima vreme ai avut doar idei proaste.

Scorpion. Luna se află în Taur, în zona prieteniilor discrete, ceea ce nu te afectează deloc. S-ar putea ca cineva să îți ceară ajutorul. Nici asta nu te afectează, pentru că n-ai cum să ajuți.

Săgetător. Evită accesele de furie și duritate. Banii vin și se duc, chiar dacă de o bună bucată de vreme mai mult se duc decât vin. Până la urmă va ieși și soarele și vei obține acel împrumut, ca să nu te mai rogi de nimeni.

Capricorn. Te așteaptă o perioadă minunată sub aspectul exprimării de sine și a iubirii. Nimeni nu o să știe asta, că nu ai pe nimeni. Iar dacă ai, nu-i pasă. Dar, tu exprimă-te frumos.

Vărsător. E o conjunctură favorabilă în ce privește comunicarea. Veștile proaste ajung extrem de rapid și de clar la tine.

Pești. E o aglomerare de planete din zodia Berbec, așa ceva, ambuteiaj, nu alta. Asta te stimulează să iei în calcul noi metode de câștig, mai ales că pe cele de cheltuit le-ai consumat deja.

Rinocerb. Dacă actorii din filmele porno, cele care mimează incestul, nu-s de fapt frați vitregi și-s doar niște actori? Dar dacă sunt chiar frați vitregi? Sau dacă nu-s frați vitregi că-s chiar frați dulci, pe care soarta i-a dus la aceeași meserie? Vezi, la asta nu te-ai gândit niciodată, normal că nu. Tu doar la tine te gândești!

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile