HOROSCOP – Săptămâna 32

  • de

Ne așteaptă o săptămână extrem de interesantă, o săptămână mare am putea spune, în care nopțile sunt tot mai scurte și zilele de așteptat după salariu tot mai lungi. Sunt semne interesante pe bolta cerșească, iar planetele construiesc o hartă extrem de complexă, dar totodată complicată. Există însă și motive de bucurie, chiar dacă ele sunt mai greu de găsit. Cu motivele de îngrijorare e mult mai ușor.

Berbec. Viața ta cotidiană e din ce în ce mai complicată. Tocmai când te bucurai că ai găsit un instalator bun, ți-a picat curentul și nu găsești un electrician bun, ca să-ți repare curentul, ca să poată lucra instalatorul. Bine că nu s-a luat gazul, că la ce mai găteai mielul?

Taur. E foarte important să ai grijă la detalii în această perioadă. Situația financiară nu-i tocmai roz, însă vei fi nevoit să faci o serie de cumpărături și cadouri. Până la urmă, gestul contează și nimeni nu poate spune că uleiul de floare și cel de măsline nu sunt uleiuri esențiale.

Gemeni. Reușești să găsești clipe de tandrețe în cele mai mici treburi casnice. E o perioadă propice pentru a-i arăta persoanei iubite că ești cu adevărat altfel. Și-apoi, e și mai ieftin să bați covoarele decât să le duci la curățătorie.

Rac. Se spune că nevoia te învață, astfel că ești din ce în ce mai ingenios. De ce să cheltui bani pe un miel întreg când o poți duce, clasic, la o shaorma? Fie, una mare, cu de toate, că doar vin sărbătorile.

Leu. Există șanse ca unele probleme financiare cu care te confruntai să își găsească o rezolvare. Din păcate, șansele sunt cam mici, așa că nu e cazul să comanzi un miel întreg. Comandă niște mici. Cu muștar, că pâine iei de la magazinul de la colț.

Fecioară. O sumedenie de lucruri te nemulțumesc de o bună bucată de vreme. Simți însă cum te pătrunde spiritul sărbătorilor, iar starea ta de spirit se schimbă extrem de brusc. Spiritul sărbătorilor începe să te nemulțumească și el.

Balanță. Ai o mare dorință de schimbare, iar perioada sărbătorilor e una excelentă pentru a demara ceva nou. Din păcate, Paștile pică fix duminica, iar luni e a doua zi de Paște și-s toate închise. Tocmai când voiai să te apuci de sală.

Scorpion. Te bazezi din ce în ce mai mult pe prieteni iar asta e foarte bine. Cu atât mai bine cu cât nu prea ai prieteni, așa că ești nevoit să te bazezi tot pe tine. Cu atât mai rău cu cât nu ești foarte de bază.

Săgetător. Ești atât de entuziasmat de o posibilă promovare la locul de muncă, cu o creștere serioasă a salariului, că ai uitat că au trecut deja luni bune de când nu mai ai serviciu. Sau dacă-l ai, nici vorbă de promovare.

Capricorn. Trebuie să fii extrem de prudent cu cheltuielile în perioada aceasta. Conjuncția dintre Venus și Marte ar putea să însemne ceva important, însă nu ea e de vină pentru faptul că cheltui mai mult decât câștigi.

Vărsător. Lucrurile tind să se stabilizeze din punct de vedere sentimental. Ai început, în sfârșit, să nu mai visezi la o relație ca-n filme, mai ales că toate filmele pe care le-ai văzut în ultimele luni au fost extrem de proaste.

Pești. A venit în sfârșit momentul să te relaxezi. Nu prea mult, însă meriți o mică pauză. Și-acum că ai citit rândul ăsta, gata pauza, la treabă, că nu se pregătește singură masa de Paște.

Rinocerb. Dacă toate televiziunile bagă, de Crăciun, filmul Singur Acasă, de ce nu bagă, de Paște, Tăcerea Mieilor? De ce trebuie să existe o astfel de discriminare între naștere și renaștere? Oare CNCD-ul, CNA-ul, UEFA, ONU sau Flori Roman ce părere au despre această situație?

Etichete:
0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile