HOROSCOP – Săptămâna 33

Fornetti Sandu, bio-astrolog, citește planetele pentru tine

Marte e în retrograd. La fel e și Jupiter, iar Saturn pare să-și revină puțin, după câteva zile de tratament. Luna ar vrea să intre în casa a 4-a a banilor, dar abia luna viitoare, poate. Se anunță o săptămână extrem de liniștită din punct de vedere financiar, în sensul că nu se întâmplă chiar nimic. E însă o perioadă foarte bună pentru dospit planuri, pentru șters de praf planurile mai vechi pe care le-ai uitat complet.

Berbec. Ești plin de energie și simți că acum e momentul să te apuci de toate acele proiecte abandonate în ultima perioadă. Simți că ești pregătit chiar și să mergi la sală, să te apuci de sport. Bine, nu chiar azi, că azi nu e luni.

Taur. Situația financiară nu e deloc roz, iar această situație ar putea să-ți creeze o stare de melancolie. Pe de altă parte, s-ar putea să nici nu îți permiți o stare de melancolie, așa mulți bani n-ai.

Gemeni. Simți că ești pregătit de o nouă poveste de iubire. Doar că nu mai ești chiar tânăr și nici nu prea ai bani, că de frumos n-ai fost niciodată. Însă frumusețea ta interioară ar putea să cucerească pe oricine.

Rac. Ai probleme tot mai mari cu partea de comunicare. Pare că îți e tot mai greu să te faci înțeles, iar faptul că n-ai plătit încă facturile la telefon și internet nu te ajută deloc.

Leu. Te așteaptă câteva schimbări bruște, de aceea e bine să fii circumspect și să pui la îndoială orice propunere ți se va face în perioada asta. Cu excepția unui job. Dacă îți propune cineva un job, acceptă-l, că ai nevoie de bani.

Fecioară. Mici probleme de sănătate îți afectează buna dispoziție. Spre norocul tău, mai marile probleme financiare te fac să uiți complet de micile probleme de sănătate. Iar faptul că ai început uiți e și asta o problemă.

Balanță. Ideea revenirii la normalitate, renunțarea la distanțare socială și la online nu prea îți surâde. Ar fi și păcat, fix acum să revii la normalitate, când te obișnuiseși, ba chiar deveniseși extrem de bun la făcut nimic.

Scorpion. Luna nouă face ca în perioada imediat următoare să devii extrem de productiv și să te comporți la cel mai înalt nivel. Cu toate astea, trebuie să rămâi conștient că cel mai înalt nivel al tău e totuși destul de jos.

Săgetător. Starea ta de bine depinde exclusiv de modul în care negociezi relațiile dintre de muncă și relațiile cu partenerii de afaceri. Astrele îți surâd, chiar dacă habar n-ai să negociezi și va trebui să te bazezi tot pe noroc.

Capricorn. După o săptămână destul de complicată, ești pregătit și decis să iei inițiativa. Vei face toate eforturile să o găsești și, în cazul în care reușești, vei face apoi alte eforturi să faci ceva cu ea. Practic, o să urmeze o perioadă plină de eforturi, și totul din cauza inițiativei.

Vărsător. Din punct de vedere astral, ești extrem de susținut în plan intelectual. Toate planetele îți fac jocul și mai că s-ar apuca să gândească pentru tine. Asimilezi foarte ușor informația, cu condiția să fie puțină și deloc complicată. Succesul e garantat.

Pești. Este important să fii deschis la orice oportunitate financiară. Și mai important este să știi că o cheltuială nu înseamnă neapărat o oportunitate financiară. Nu trebuie să îți subestimezi capacitatea de a cheltui fără rost.

Rinocerb. Acum că rata de infectare a scăzut sub rata dobânzii cheie, poate că nici nu mai e atât de profitabil să investești în Covid.

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile