HOROSCOP – SĂPTĂMÂNA 5

  • de

Fornetti Sandu, astropolog și ghicitor în stele, citește planetele pentru tine.

Dragi pasionați de bolta cerșească, ne aflăm într-un moment epic, cum numai o dată la patru ani se întâmplă! Planetele se opresc din jocul clasic, se întorc și învârt în contra mișcării naturale. Fiecare mișcare de rotație pare una de revoluție. Venus e gata să intre prin toate casele, ca nebuna, în timp ce Saturn  și Jupiter aleargă de colo-colo, de parcă le-a stricat cineva direcția. Nici măcar Marte nu mai e în retrograd. Pare  că săptămâna aceasta e una a marilor schimbări și, vrei nu vrei, planetele te afectează. Săptămâna asta, mai mult ca oricând, trebuie să faci ce zic planetele. O să faci ce zic planetele! Ai înțeles?

Normal că ai înțeles, vrei să te plesnesc cu o ploaie de stele?

BERBEC. Se anunță chestii! Are să fie bine. Dar, ca să nu fie rău, nu rata, duminică, întâlnirea cu viitorul, în sala cu urne. Marte vrea să votezi!

TAUR. Ești cel mai bun. Dacă mergi duminică la vot, ești cel mai bun. Fii taur, nu fi bou! Mergi și votează!

GEMENI. Venus îți joacă feste și te cheamă spre casa a 7-a, a norocului. Ai putea să-ți încerci norocul la 4 din 69. Ai însă șanse mai mari la 1 din  7 sau 8 sau câți naiba sunt pe liste. Du- te la vot! Poți vota cu toți, dacă vrei. În urnă nu te vede nimeni.

RAC. Luni de zile ai mâncat pâine cu pateu. E drept, ți-a și plăcut. Dar crezi că mai poți încă patru ani să o ții doar așa? Tu nu vezi că s-a scum- pit pâinea și ficatul e tot mai puțin în pateu? Mergi dreacu’ la vot! Jupiter te vrea la vot!

LEU. Planurile sentimentale tind să ia o turnură interesantă. În timp ce te pregătești să intri în cabina de vot, tocmai când să te dezinfectezi, mâna ei atinge mâna ta. E unul din acele momente în care simți cum un fior vă interferează amândurora spațiul vital și pare că infinitul își deschide porțile doar pentru voi doi. Serios, vrei să ra- tezi așa moment? Du-te la vot!

FECIOARĂ. Echilibrul te caracterizează toată săptămâna! Mai puțin duminică. Duminică te duci la vot și alegi! Fii rebel, măcar o dată la patru ani!

BALANȚĂ. De ce trebuie să fie țânțari mai multe zile din an decât zilele în care se coc cireșele? Ceva nu e în regulă cu planeta! Tocmai de aceea, mergi duminică la vot! Mergi, că dacă nu mergi, din părți cireșe!

SCORPION. De câteva zile te roade o întrebare. Ce e aia, filosofic vorbind, „o labă tristă”. Degeaba cauți și răscolești google-ul și toate cărțile din bibliotecă. Dacă vrei să afli răspunsul, mergi duminică la urne. Ia ștampila și pune acolo pe cineva, pe oricine, dar pune ștampila. Hai, du-te și vezi cum e!

SĂGETĂTOR. Te vei strădui să îți păstrezi echilibrul. Nu știi cum să-ți împarți mai bine timpul, între muncă și familie. Noroc că ești șomer și n-ai gagică, așa că duminică te duci să votezi!

CAPRICORN. În plan personal nu-i ca și în plan sentimental. Nu e o săptămână bună pentru planuri. Dar nici să-i lași pe alții să plănuiască pentru tine. Așa că te duci la urne!

VĂRSĂTOR. E o săptămână înconjurată de certuri și tensiuni. Duminică o să găsești însă un loc unde ai liniște și nimeni nu poate să-ți zică ce și cum să faci. În cabina de vot. Du-te!

PEȘTI. Toată lumea te enervează. Nu e nimic nou. Îți verși năduful pe toți și le dai cu ștampila-n bot. La vot!

RINOCERB. Astrele nu zic nimic. Că nu vorbesc. Dacă ar putea, ți-ar zice să te duci în mă-ta, la vot, indolentule!

Doamna Fornetti Sandu

Etichete:
0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile