În tabără, cu Covidul pe schiuri

  • de

Dacă tot v-am reținut în prima parte a paginii cu un mic update privind una din problemele tratate în numerele mai vechi, hai să vă mai zicem una. Mai țineți minte că vă spuneam despre un fel de „tabără”, organizată de o doamnă profesoară de limba și literatura română, de la Generala „Vasile Goldiș”? Mă rog, nu era chiar tabără, în sensul oficial al cuvântului, căci nu era organizată prin intermediul școlii. Iar ISJ-ul nici măcar nu mai are atribuții ca să zică dacă e sau nu ok așa ceva. Oricum, cert e că distinsa profesoară a mers la ceva cabană de la Straja, unde altfel merge cu elevii în fiecare an, să se joace de-a sportul de iarnă. Sigur, cei vreo 40 de elevi care au mers, au mers așa, de capul lor oficial, că legal nu prea se puteau organiza evenimente de genul. Și nu doar că nu era legal, însă totul a fost un fel de persiflare a regulilor, de mârlăneală pentru cei aproximativ 1.500 de lei de căciulă, cât a costat distracția. Că e absolut mișto să faci ore de acasă, online, că nu-s școlile un mediu sigur din cauza Covid, dar să facă tabără de schi cu ditai grupul. Sigur, partea cu legalitatea n-a chiar fost o problemă, că doar soțul doamnei e polițist.

Ei bine, de frumos a fost frumos, copiii s-au distrat de minune, ba unii dinte ei au adus și bucurii acasă, sub formă de Covid. Pe care, desigur, l-au dat și părinților, că doar așa e frumos, să împarți.

Ei, dar dă-l în colo de Covid, bine că s-au simțit bine copiii și au ajutat și ei pe proprietarii cabanei să mai facă un bănuț acum, în pandemie. Cum, n-ați ghicit cine-s proprietarii cabanei? Ei haideți…

0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile