JURNALUL PITICULUI PROMO – să renaște credința

  • de

Dragă jurnaule,

Uite că a venit și Primăvara! Eu mereu am spus că după iarnă vine și primărvara și uite că a venit, chear dacă unii ziceau că nu ie așa. Asta mie soarta mea câtedeodată, că trebuie să am de fiecare dată dreptate. Dar eu nu mam supărat și nu mă supăr pe cei care zice de mine că nu am dreptate. Ie uman să greșești și eu îi înțeleg că și ei sunt oameni. Și nu le port pizmă pentru că din răutate și din reavoință ori că așa înțelege ei să facă ce face, mă critică pe nedrepte uneori de fiecare dată.

A venit primăvaa și sint cum răsare speranța în mine și văd și la alții că ie tot mai plini de speranță, chear dacă trecem prin vremuri grele. Nu vreau să zic că ie vina la PSD, că pandemia poate nu e chiar vina lor în totalitate, chear dacă au făcut greșeli care nea adus în situația în care nu sa gestionat bine că se putea și mai bine. Todeauna ie loc și de mai bine, maia les după ce iei ceva ce a lăsat ceilalți, care a făcut mai mult rău. Dar ie Primărvară și răasre speranța și deaia nu am să port pizmă celor care a greșit, că și ei e oameni. Mai bine mân gâdesc că să le doresc binele, să învețe și ei de la mine, să devină mai buni și să asculte sfaturile mele, că eu chiar și când îi cert eu le vreau binele, că eu mereu am vrut numai binele la oameni, și tot ce am făcut am făcut să fie bine la oameni, chiar și la oamenii de la pesede.

Ie primăbară și se simte cu speranța cutreieră aerul pe carel respirăm și nici măcar masca nu ne poate opri să ne simtem mai plini de speranță și de bine. Și simt cum credința mă pătrunde precum un vad de bine și o rază de iubire și speranță mă călăuzește în tot ce fac acum când ține postul la Paște.

Postul Pașteului ie extrem de important, e poate cel mai important, chear dacă unii are să zică că sunt și posturi mai iportante, unde ie mai ușor și cu mai multe beneficii. Greșetște cei ce zice așa și nu mă supăr pe ei, însă ieu știu că am dreptate când zic că Postul Paștelui e cel mai important post. Că ieu am avut multe posturi și mai mari și mai mici și chiar cu banai și funcție ccum alții care numai să critice știe nici na văzut în veața lor. Dar tot Postul Paștelui mi sa părut și mise pare cel mai inportant. Că ie mereu primăvara și când ie primvăvară te umpli de speranță de mai bine și te cuprinde raza la bunătate și la credință și vrei ca la toți oamenii să fie bine. Că eu mereu vreau să fie bine la oameni, că tot ce am făcut am făcut numai ca să fie bine la oameni și am făcut și primăvara și vara și chiar și iarna uneori, ba chear și toamna, când alții culege roadele, ieu tot nam cules și mai bine am făcut și făcut a să fie bine la oameni.

IE primăvară și primăvara trebuie să învățăm cu toții să fim mai buni, că chear dacă unii ie diferiți față de ceilalți și unii facel lucrurile în un fel iar alții pe alt fel, inportant e ca la final când tragem linie să iară pe plus și nu pe minus. Și știu că ie greu, că nu toți ie capabili să fcă să fie pe plus, deasta am speranța și bunătatea de a mă dedica omanilor. Că sunt acum plin de bunătate de primăvară și sunt disspus să le zici la toți ce trebuie să facă și cum trebuie să facă în așa fel ca să fie bine la oameni. Chear și la cei care îi critic, ie acum o critică din bunătate, că nici parcă nu mai ie critică ci ie ca un sfat de la părintele care nu vrea niciodată decât să fie bine.

Bunătate și speranță și credință, că fără iele nu se poate! Că până și eu recunosc că dacă nu ava bunătate și credință și speranță nu puteam să fac să am dreptate tot tinpul. Că și dreptatea mea se trage de la credința în bine și de la credința că tebuie să faci pentu oameni. Deasta am ieu dreptate și deasta am eu puterea să îi iert și pe care care crede ei că am greșit eu față de ei, că eu doar bine am vrut să le fac. Spernță și primăvară….

0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile