JURNALUL PITICULUI PROMO – șoșoc și voie bună

  • de

Dragă jurnaule,

Sunt estrem de nemuțumit de ce face unii și mai ales din cauză că face îninte ca să mă întrebe cum să facă. Păi cine dacă nu eu să știe cum e să faci să fie bine? Că eu mereu mă gândesc numai la oameni că tot ce am făcut eu am făcut să fie bine la oameni.

Mai mam gândit că nu ie bine să iei prea multe restricții și să pui regli multe, că la oameni nu le place cu regli multe. Că regulile e bine să fie reguli bune, nu multe. Adică ieu am în primul rând o problemă cu regulile care ie pentru toată lumea. Că oamenii ie direfiți unul în față de celălant, și dacă ie diferiți, că normal că ie diferiți, cum să pui regulile la fel? Că dacă mai ierea cu regul la fel, păi și mie mi se restricționa acesul la dreptul meu și nu mai eram eu la atâtea consilii și la atâtea funcții din care să fac să fie bine la omanei, că eu numai la oameni mă gândesc când mă gândesc și cum să fac să le fie bine.

De ce să fie restricție că după ora șase la dupăamasă? Eu zic că nu ie bine. Că ce face omul dacă pui restricție de la ora șase? Se uită în direct la aces direct și se enervează. Sau dă pe un film care poate că nici măcar nui place sau mai la văzut. Nu iera mai bine să pui de la ora șapte? Că și așa sa dat ceasul înainte. Mergea omul frumos acasă la ora șapte, până mai una alta în bucătărie și apoi deschdiea televizorul, pac la fix la știri, unde vedea ceea ce contează, cum crește economia, măsurile bune care lea luat guvernul, ce am făcut noi bne pentru țară. De ce sal enervezi cu emisiuni de la ora șase că când ajunge să vadă știrile cu ce am făcut noi bine nu mai are chief că deja e enervat complent. Unde mai pui că pentru unii ie complicat mai ales din cauză de la muncă. Bine, nu zic de mine, zic de oamenii care chiar muncește și merge dimineața la serviciu și vine abia după masa acasă și dacă vine după masa iei când mai merge la cumpărături? Că trebuie să faci cumpărături, că nu se poate fără. Și deasta zic că mă gândesc că nu ie bine în special pentru oamenii care muncește ca să-și câștige pânea, nu de mine zic, că eu numai la oameni mă gândeșc ci pentru ei fac tot ce fac ca să le fie la oameni bine.

Și mai ie dragă jurnaule, o chiestiune de strategie care mă nervează și mă chiar face de ajung să îmi vină obsesie de la lipsa de strategie la șefii de la noi de la organizațe. Că UNA e să știe oamenii când faci ce faci pentru ei, că doar pentru ei faci tot ce faci, dar alta e să știe când nu faci ce faci pentru ei. Că de ce să știe ei dacă nu faci pentru ei când mai bine să nu știe că ce faci nu e pentru ei. Spre exemplu, de aia e bine ca deciziile bune să le iei tu și pe alea proaste să le ia alții, adică tot. Bine, nu chiar tu tu, așa fățiș, pe din față, dar tot tu. Că tu tu, când iei pe față deciziile, și alea proaste devine bune, că șa zice la strategie. Că stau și mă întreb dacă deciziile proaste, dar bune, că e ale tale, dar e percepute ca proaste, care lea luat iel, Ararat ăsta, de ce să nu laș pe el să fie cel care e cu decizia care nu e bună? De ce să îl chiemi la tine la masă, să-i dai apă și pâine și sare și ce-i mai dai că nici nu mai contează, dar să lași la lume să creadă că decizia care lumea crede că nu ie bună e de fapt de la tine, când ar putea să creadă că ie de la el? Că asta nunțeleg eu, dacă la oameni nu le e bine de ce să zici că tu decizi că nu ie bine, că ce strategie mai e asta? La oameni trebuie să faci să fie bine, întodeauna, că numai așa poți ca să pogresezi înainte, când tot ce faci e ca să faci bine la oameni.

Că uite, deasta câștigă la susținere elementele negative. Că vrea oamenii ceva? Pac, vine aia și zice că și ea vrea. Mai vrea oamenii altceva, poc, vine și Șoșona și zice că și ea de fapt vea tot ia. Că aicia e secretul, să faci ce vrea oamenii după ce oamenii zice ce vrea, adică să zici și tu că vrei ce vrea ei, că poate că nai făcut ce ei vrea, că dacă făceai de ce să mai ceară? Dar uite că nu se știe ăștia cu stategia și asta mă obosește mă obsedează și îmi dă târcoale la gândire de nu mai știu cum să fac…. Da lasă că mă ridic io la funcție….

0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile