JURNALUL PITICULUI PROMO – sunt pregătit

  • de

Dragă jurnaule,

Situațea pare că se precitipă mai repede și cu mai multă rapiditate decât am întrevăzut eu ca să se precipite. Știam că are să vină acest moment și că lucrurile nare să funcționeze așa cum au sperat unii. Ieu nam sperat să fie rău, dar ie mai bine să fi pregătit când vine răul decât să speri ca să nu vină răul și să nu te faci să fii pregătit. Am avut iar dreptate. Mie și frică uneori ca să spun că o să fie date la care no să am dreptate, că io tot tinpul am dreptate și ce se întâmplă atunci? O să creiez un paradox, că cum să am dreptate când n-am dreptate dacă eu tot timpul am dreptate iar dacă am dreptate mai pot să nam dreptate ca să am dreptate? Nu mai poți, normal că nu mai poți.

Dar, dragă jurnaule, ie bine că tot ce am făcut în ultima vreme, cât mam antrenat și pregătit, ie bine că acum sunt pregătit pentru ce ie mai rău și ce stă să se întâmplă. Nu zic, că nu numai mam antrenat, că am văzut și de proiecte și de oameni, că ieu mereu ce fac fac numai ca să fie bine la oameni că ieu numai la oameni mă gândesc când fac ceva.

Eu am zis și când am zis am prezit că no să fie bine cu fel și fel de oameni care nare experiența și care când are să ajungă să vadă cum ie să trebuiască să faci are să clachează. La asta mă așteptam, că degeaba ie ei omeni noi dacă nu ie cu noi, adică cu noi. Că iei nu a înțeles că nu trebuie numai să fi noi ci și să fi cu noi, ori cu noi ești atunci când noi zicem ce și cum, că altfel nu era cu noi ci era cu voi sau cu ei dacă voi cu ei zicea că ce să se facă.

Sunt pegătit pentru orice și sunt gata să fac iara un efort ca să scot situația la capăt. E un punt critic și în cunție de deciziile care se ia acum o să pot să analizez dacă pot să ajut în bine sau în și mai bine. Nu zic, maș pricepe și să fiu ministru la Sănătate, că doar dacă știi menegemen și dacă ai pregătire poți ca să faci față, că nu e ca și când ie nevoie de doctori. Da și fără să fiu foctor și știu că situația asta nu mai se poate tergiversa și că trebuie o regândire a întegii structui de conducere, din temeliile structurii de conducere. Normal ca aș face bine și la minister la Sănătate, dar dacă tot am avut așa premoniție și presimțire, sper ca de data asta să mă ascultă și să facă o regândire reorganizatorică mai completă și mai complecă.

Mă gândeac că ie bine să se refacă tot sistemul și conducerea chiar și cu ăștia care se crede iei aliații noștri. Să le lase și pe ei să pună la ministere da să pună ei pe cine vrem noi, că aia înseamnă lidărșip, nu că lași la ei să pună pe cine vrea că uite, nu iese bine.

Și neapărat, dacă se face o regândire mai totală, mai pe toate palierele, atuncea nu cred că ar fi cel mai bine ca eu să fiu ministru la Sănătate. Nu că naș fi bun, că eu sunt bun, mai ales că eu tot e fac fac ca să fie bine la oameni și oamenii are nevoie de oameni la Sănătate care să se gândească la nevoile lor. Dar mă gândesc că poate chiar și mai bine decât bine ar fi ca să mă pun eu pe mine la Interne, unde ie nevoie de o mână forte, de o mână cu viziune, care sigur poate să ne scoată din criză. Că la Sănătate îi scoți doar pe oameni de la boală nu și din criză, că una ie crza de la sănătate și alta ie criza de la societate, unde trebuie măsuri ferme, dinacelea de le iei deodată și eu acolo cred că aș face o treabă și mai bună decât aș face la Sănătate. Unde și acolo aș face o treabă excelentă, dar parcă și mai excelentă aș face la Interne. Că cine știe cum e la interor mai bine ca mine? Păi eu de când am avut premoniția și am zic că am presimțire că nare să fie bine că ăia de zice că-s noi, că de fapt nu e pentru noi, și noi pentru noi înșine, de atunci am preferat să mă las retras deoparte și să mă antrenez că știam că vine ziua asta.

Da vai, dragă jurnaule, ce bine pentu țara asta că eu sunt pregătit să preiau și să schimb și să rezolv. Mare noroc dar și mare mulțumire, că cu mare putere vine și mare responsabilitate și eu sunt pregătit, că eu sunt și putenic și responsabil. Mă duc să mai fac zece flotări….

0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile