Rubrică de nimicuriozități

  • de

A postat și Dănuț Hălălai ceva pe facebook, iar un distins cititor i-a răspuns cu o poză în care apărea salutul internațional adresat pesedeilor, degetul mijlociu, plus ceva comentariu. Cum în poza cu salutul era o doamnă, Dănuț i-a răspuns politicos doamnei din poze și nu omului care i-a  comentat: „muie și dumneavoastră doamnă”. Ceea ce, nota bene! Nici nu știam că băieții de la PRO România sunt așa de avangardiști în ce privește salutul ăsta internațional, pe care-l dau oricui, indiferent de sex, religie sau etnie. Bravo!

Au rămas băieții de la PSD cu așa puține cadre de partid, că l-au adus pe Victor Negrescu  să-l  plimbe, ca pe urs, prin campanie în Alba Iulia. Bine, au mai venit și alți lideri planetari, alde Daea, însă ăsta, Negrescu, zice că reprezintă Alba în Parlamentul European. Că are el ceva rude pe aici prin județ, sau prieteni, sau a cunoscut el o fată pe mIRC pe timpuri. Oricum, vă dați seama ce nasol e pentru sărmanul, să-l plimbe ăștia prin piețe, prin orășelele și comunele județului, și să trebuiască, de fiecare dată când discută sau dă mâna cu cineva, să se prezinte.

Că, serios acum, cine naiba știe, în Alba, cine-i Victor Negrescu?

Se pare că săptămâna trecută, la o super ședință de pe la PNL, s-au încins spiritele rău de tot. Că trebuie mai multă atenție și implicare a liderilor din tabăra Ion Dumitrel alături de oamenii din tabăra Paul Voicu. Adică alături de Paul Voicu, că el e toată tabăra cealaltă. Mă rog, ar mai fi Tudorișcă alături de Paul, dar ăsta e cantitate neglijabilă. Și, după toată circoteca, unde s-au ridicat voci și alea, s-au pus pe treabă și au scos un fel de clip electoral, filmare de succes, cu dronă și tot ce trebuie, cu marile realizări de pe strada Brândușei. Adică fix acolo unde Primăria închidea ochii și nu-i vedea pe afaceriștii amici care construiau blocuri fără vreo autorizație, unde Mircea Trifu urla, de ani buni, că se face o lucrare de cacao, de a scos și carotă din drum și a umblat să măsoare pietriș și toate cele, dar nimeni din administrație nu l-a băgat în seamă. Și, colac peste pupăză, marea realizare, acel drum de pe Brândușei, e făcut cu bani din PNDL, programul ăla la care peneleii înju-  rau cu patos – în multe cazuri pe bună dreptate – dar cu care, iată, se laudă în campanie. Ce ți-e și cu politica asta!

A fost Dan Barna la Alba Iulia. Cam atât despre vizită, că mai multe n-ar fi de spus.

Când a fost să dea jos Guvernul, PSD și-a dat cu tesla în OO, nefiind în stare să strângă oameni nici de-un cvorum. Cum au băgat pe ordinea de zi creșteri de pensii speciale, cum s-a făcut de o majoritate. Băi, dar cât sacrificiu pe parlamentarii ăștia! Câtă bunătate! Ei, „emanația voinței poporului”, cum le place să-și zică, sau „tu-le mu- mele-n cur”, cum le zic oamenii.

 

0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile