Tichie de mărgăritar

Atenție aici. La Teiuș, ați auzit de oraș, primarul Mirel Hălălai pune în aplicare o chestie numită „Regenerarea Urbana Socio-Culturala a Orașului Teiuș – CENTRU DE TINERET”. Ce înseamnă asta? Păi înseamnă în primul și în primul rând un purcoi de bani cheltuiți. Ăsta, adică investiți. Căci e vorba de o sumă destul de seriosă, de peste 10 milioane de lei, plus TVA. Pentru că fix asta lipsea orașului Teiuș, taman acum.

Mai exact, în data de 28 decembrie, când toată lumea se pregătea să facă revelionul acasă, Primăria Teiuș organiza un fel de licitație. Nu licitație electronică sau ceva, ci o mică procedură simplificată, așa încât să iasă bine. Oarecum predictibil, licitația asta a fost organizată cu un singur participant. În fapt, o asociere de trei participanți, în speță Aria Construct SRL, firma de construcții, Capitel Proiect SRL, firma de arhitectură și CCS Engineering SRL. Iar cum cei trei au concurat doar ei singuri, au și câștigat contractul. Asta și pentru că au avut o ofertă care s-a pupat aproape la fix cu maximul estimat de administrația Hălălai, adică 10,33 milioane lei, plus TVA, față de 10,57 milioane estimare.

Acum, poate mai merită menționat că firma asta, Aria Construct, care e principalul beneficiar al contractului, e una extrem de serioasă, cu cifră de afaceri mare și tot ce trebuie. Și, zic sursele noastre, legată destul de bine de Consiliul Județean al lui Ion Dumitrel. Adică, administrator al companiei este un anume Nicolae Crișan, din Bucium, vârf de munte. Iar soția domnului Crișan activează acolo, în echipa de reale succesuri a lui Dumitrel. Păi ce, își imaginează cineva că banii publici se cheltuie chiar așa? Lasă, bine că au să aibă tinerii din Teiuș un ditai Centrul, să se regenereze zona socio-culturală.

0 0 Voturi
Article Rating
Înscrie-te
Notificare de la
0 Comments
Răspunsuri în text
Vezi toate comentariile